Станка Златева оставя спорта, ще става депутат

Станка и ВаньПеткратната световна шампионка по борба Станка Златева  неочаквано влиза в епичната изборната битка през септември. Тя е представител на гражданската квота на  ГЕРБ  от Сливен и е сложена  на избираемо място и почти сигурно ще влезе в следващия парламент.

Златното момиче вече  не искало да се връща на тепиха, решило, че й е време да се занимава с нещо друго и най-неочаквано това друго нещо се оказва политиката. Тя не виждала причина да се труди денонощно в залата, да трупа медали, тъй като имала достатъчно, не иска да е треньор , понеже резултатите  не покривали очакванията й. След като спря временно  спортната си кариера, тя натрупала доста излишни килограми, които трудно ще свали и й сега й създавали доста главоболия.

Тя се колебаеше дали за последно да не вземе медал, или да го удари на по-спокоен и по-удобен начин на живот.

Златева решила, че може да си почине от собствената си кариера, като понатрупа малко депутатски опит. От една страна тя е златното момиче на България и ГЕРБ целят с нея десятката при избирателите. От друга обаче всички видяха във ВИП Брадър колко е умственият й капацитет. Самата тя непрекъснато подчертаваше, че е просто момиче от село и не е учила кой знае колко, понеже трябвало да тренира.

Изказванията й бяха на елментарно ниво, държанието също и доста нейни фенове се разочароваха, като я гледаха толкова дълго време на живо. Тя не свали през цялото време анцуга си, подчертаваше преднамерено, че е проста и страшно се обиди на Мира Радева, която я посъветва да бъде поне малко по-женствена. бъдещата депутатка й се сърди и до днес. Да, Станка е момиче от народа, но какво ще прави в парламента, питат се отсега избиратели, които са сигурни, че тя четири години няма  и дума да обели там, а просто ще присъства.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *