Скандално! Пияна простакеса се разчекна във видео в защита на Азис

Азис фенкаКлип, качен във Фейсбук, разбуни духовете и накара някои да си мислат, че сме стигнали дъното. Защото по-голяма простотия във виртуалното пространство скоро не се е появявала.

Тя съответно взриви социалната мрежа, а в нескопосан клип изрусена простакеса защитава горещо Язис пред камара изпити бутилки. Повод за гнева й е блогъра Емил Кондрад, който в болното й въображение е нападнал Азис, или е казал нещо за него, което не харесало на бойната мацка.

Кондрад отрича да е казвал каквото и да било, но жената, която явно живее във Фейсбук и нормалният й живот е там, а в истинския се налива с вино, бира и уиски, се е засегнала лично. Кой си ти бе, крещи тя в несвяст. Кой си ти, който не си направил нищо, една песен не си изпял, един клип не си направил? Ти на малкия пръст на Азис не можеш да стъпиш. Той е име, той е постигнал много, той е идол, той е всичко, а ти си нищо, нарежда завалено тя.

Аз може да съм алкохоличка, да, алкохоличка съм, ама на теб пука ли ти? Интересува ли те? /Тук тя блъска бутилките от масата и те се разпиляват, но за щастие са празни./ След това световно неизвестната дама си показва задника и сочи какво очаква нещастния Кондрад, псува, чекне се, а накрая прави опит да се самозадоволи с празна бирена бутилка.

На мен Азис нищо не ми е свалял, каквото му кача на страницата и го харесва, а ти , нещастнико, сваляш и ми пишеш, че не го харесваш. Азис е бог, Азис е прекрасен, Азис е скромен и добър човек, а ти си нещожество, изкрещява тя и за финал изпада в истерия.

Ние пък не изпадаме в истерия толкова от клипа, защото е допустимо някой да се напие и да започне да плещи глупости срещу камера. Изпадаме в потрес обаче, защото това ненормално и откачено „изявление“ е получило хиляди харесвания във Фейсбук. О, жалки народе, наш! Това ли харесваш? Наистина стигнахме дъното, даже плуваме под него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VlMJfJVgnb0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *