Срам! Женският бой в Биг Брадър бил режисиран от продуцентите

женски бой брадърСкандалното меле между двете вече изгонени  съквартирантки в „Биг Брадър“ моделката Силвия и танцьорката Ирена е бил нагласен, твърдят източници от кухнята.
Той станал по предварително написан сценарий, хрумнал на  редакторите на шоуто. Наблюдателни зрители  коментират, че отдалеч  си е личало, че сцената с разигралото се насилие и крясъци е  била репетирана и подготвена предварително.
Всъщност всички, които са гледали внимателно епизода, забелязаха, че има нещо нередно в него. Първо нямаше предварително изостряне на напрежението, нямаше скандали между Силвия и Ирена, нямаше остра размяна на реплики, двете си съществуваха като отделни единици в двата обособени лагера и почти не контактуваха.
Силвия се изнерви незнайно защо, докато Ирена се къпеше на двора и започна да й говори колко мрази циганите. После да я обижда, после да хвърля предмети по нея, а  накрая се повтори сцената с детето на Камелия Воче. Моделката заплаши хлапето на танцьорката и тя изригна. До последно Силвия хвърляше по нея предметите, а Ирена някак като на шега й ги връщаше.
Всеки може да види и театралното падане на Силвия, когато столът изобщо не беше насочен към нея, а прелетя край нея и рикошира от ръката на Кирил. Незнайно  как се появиха веднага и синини на коляното й, като за това са необходими поне няколко часа, за да се образува хематом.
Още по-озадачаващо беше, че в Къщата нахлуха униформени полицаи, които сякаш бяха дебнали зад вратата, за да се намесят.
С цел трупането на рейтинг екипът на „Биг Брадър“ разиграл тази ситуация, която буквално разтърси България.  Силвия и Ирена пък получили добри  пари за това. Всяка гушнала  по 5000 лева над обещания хонорар, твърдят хора от кухнята. Двете  и без това искали да си тръгнат от предаването, затова се съгласили да симулират разправията и насилието, за да бъдат изгонени от Къщата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *