Наистина ли Аделина се лекува от рак в Биг Брадър, или пак ни послъгват?

Ади цигараАделина Иванова, която дава заявка да спечели тазгодишното издание на „Биг Брадър“, шашна зрителите с държанието си.

Тя заяви във визитката си, че е преборила рака. И то не какъв да е, а в четвърти стадий на дебелото черво. Подобна диагноза е равна на смърт, но имала късмет – преборила го. Само че държанието й пред екран напълно противоречи с такава диагноза, коментират зрителите, особено тези, които са минали по този път.

Две нощи тя спа навън в студа, като куче, завита само със спален чувал, а подобни болни трябва да се пазят от всякакви настинки, защото имунната им система отслабва от химиотерапията и са много по-уязвими. Ако наистина бойната дама е минала през най-страшното заболяване, то поне от продукцията трябваше да я пожалят и да не я карат да спи на дъските на двора. И не само това. Кирил имаше мисия да ги накара да излязат от тясната външна баня и да си влязат в спалнята. Защото наказанието ще е само 1000 лева. Най-силно му се опъна Ади и буквално го изгони, а след това мазохистично остана под звездите.

От кадрите се вижда, че тя също страда от немотията в Къщата и яде чушки, пълнени с грах, ориз и картофи. Подобни болни, дори да са в ремисия,  спазват специален режим на хранене и не могат да бъдат подлагани на брадърски диети.  С каква смелост тя яде всичко това, никой не може да си обясни.

Най-необясними в случая са цигарите, които тя дърпа стръвно и не по-малко от мъжете. Един болен, буквално прескочил трапа, поне би спрял цигарите, чудят се зрителите. А тя и алкохол си пийва.

Като се добави и че след химиотерапия косата задължително израства къдрава, а при Ади и това не е станало и й е права като клечки и се вземе предвид, че тя е била колежка на Ники Кънчев, хората пред екрана закономерно се питат каква част от разказаното от нея е истина и каква не и тя бодър самоубиец ли е с поведението си и начина на живот, безотговорна към себе си и петте си деца ли е, или пак нещо от предаването ни послъгват, за да има на кого да дадат наградата.

Защото то и без това, като погледне човек участниците, няма за кого да гласува.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *