Срам! Волен Сидеров предаде българите! Легна като пуделче на ГЕРБ! Вижте какво направи:

Доживяхме! Владислав Горанов похвали Волен Сидеров в ефир и го нарече най-уравновесения политик в бъдещата коалиция с патриотите!

„Той е най- балансиран и предвидим в реакциите си. Има голям опит, защото е в парламента  от 2005 година и има голям опит като политик. Ние комуникираме най-добре с него. Имаме доверие на патриотичните формации и смятаме, че ще изкараме един добър мандат“, каза убедено бившият, а навярно и бъдещ финансов министър.

Оказа се, че Сидеров е човекът, който пръв клекнал на условията на ГЕРБ за доходите на българите. Той се съгласил, че пенсиите не могат да се вдигнат изведнъж и убедил колегите си в това. И така баш патриотът измами надеждите на милион и половина тънещи в мизерия хорица, които тичаха да гласуват, убедени, че най-после ще заживеят по човешки.

Той бил и този, който пръв се съгласил, че няма как да се вдигне работната заплата, а това трябва да стане с времето – тоест към края на мандата.  И излъга останалите българи, които му повярваха.

Той играл ролата на пощенски гълъб и синя каска между своите и ГЕРБ, представяйки всяка позиция на Борисов като правилна и единствено възможна и убеждавал своите /доколкото изобщо са имали нужда от убеждаване/, че трябва да загърбят предизборните си обещания в името на бъдещето на България.

Кое бъдеще, коя България?

Амнезия ли го гони Волен, или го купиха за много пари?

Забрави ли, че ще прави пенсиите не 300,  500 лева? И убедително каканижеше лъжи по телевизията си?

Забрави ли, че обещаваше заплати от 1000 лева?

Забрави ли как тичаше с микрофон по улиците и крещеше на Борисов „К*рво, махай се!“?

Забрави ли какво активно мероприятие му спретна самият Борисов и хората му пред клек-шопа и пред НАТФИС, за което го влачиха по съдилищата, че и го осъдиха?

Старческо оглупяване ли го хвана, или пълна амнезия?

Та доскоро той не спираше да говори, че Борисов е мафиот и най-голямото зло за България и трябва да си ходи, а колегата му Валери Симеонов повтаряше същото?

Изведнъж от най-голямо зло Бай Х*й  се превърна в мъдър държавник, а обещанията за пенсии и заплати се изпариха яко дим от програмата на патриотите.

Колко ли струва златният пръст на Волен? Най-вероятно милиони, щом обърна палачинката и се нареди до изедниците, които издевателстват над българския народ и го държат на ръба на мизерията и отчаянието?

Колко ли получиха Симеонов и Каракачанов, за да си забравят обещанията и да замъркат в братска прегръдка с ГЕРБ, тотално игнорирайки избирателите си?

Най-гнусно е да лижеш там, където си плюл, каза преди време Борисов.

Но и ГЕРБ и патриотите нямаха нищо против да излижат собствената си помия, начело със самия Борисов. И се излизаха взаимно отвсякъде, влизайки в безпринципна, но нова и лъсната коалиция.

Само че нов бардак със стари к*рви не се прави.

И ще се срути.

Нали, Волене?

Нали, Борисов?

Ясно ви е, че царувате за последно.

А народът ще каже докога!

Автор Станислава Славова Skandalno.net 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. Волен Минета и Янка Янева се надпреварват да ми смучат куреца.

    • Кой му вярва на този глупак,малко се поокроти и не вика като ненормален по улиците,Егати и политика та и всички около него

  2. „Народът ще каже докога“ – стига сте писали клишета. Този прост, ама много прост народ нали каза докога. На 26 март го каза. Това иска народа, това му се дава

    • Не са клишета това, а народът трябва да каже НЕ на цялата политическа пасмина. Като НЕ ГЛАСУВА!

  3. Едно обещаваше Волен по телевизия Алфа всяка вечер, друго направи. А беше толкова убедителен, че чак аз му повярвах. А съм за синята идея.

  4. Много са упреците към Волен защото са папагалски – повтарят едно и също промити от мейнстрийма. Реално Волен прави това което трябва – грешки в политиката няма, но както винаги се случва в историята, оплюва се личноста на националиста (тъй като всяка личност може да се оплюе, било то и лъжливо) . За идеите му рядко се говори в национален ефир защото с истината е трудно се спори ;)

    • Какъв националист? Мъжка проститутка, снимала се гола за Плейбой! Нещо да е направил за България? Нещо патриотично, освен да си сваля гащите, да отсяда в скъпи френски хотели с парите от членски внос на наивниците? Да пуши пури от 100 лева, да вдига скандали в самолети и да крещи истерично по улиците? Баф тоз патриотизъм!

    • до 88: наблюдавай как ще СЕ ПРЕГЛАСУВА ЗАКОНА ЗА ВЕЧНИТЕ КОНЦЕСИИ или както го нарича Болен Лидеров ЗА КОЛОНИЗАЦИЯТА. И тогава по делата им ще ги познаеш.

    • до 88: наблюдавай как ще СЕ ПРЕГЛАСУВА ЗАКОНА ЗА ВЕЧНИТЕ КОНЦЕСИИ или както го нарича Болен Лидеров ЗА КОЛОНИЗАЦИЯТА. И тогава по делата им ще ги познаеш.

  5. Не разбирам хората, които гласуват за него. Наглец, хулиган, сметкаджия. И луд!

  6. Народът няма избор. Народът може да гласува само за отделни личности, за политиците. Народът не може да гласува и да променя законите и принципите където и да било. Какъвто и политик да бъде избран, съществени промени няма да настъпят, тъй като действителните управници при капитализма са капиталистите. Политиците са техни слуги. Смяната на принципите, на системата, в една страна става само чрез революция. Падането на комунизма е изключение. То стана чрез най-голямото предателство за всички времена в човешката история. Предателите „комунисти“ виждаха как техните колеги на запад са милионери и милиардери, а те обикновени чиновници, та решиха и те да станат като тях и смениха системата. Хората от народа, които бяха зле осведомени, и на които алчността също не им липсваше, си мислиха, че при капитализма и те ще забогатеят, та подкрепиха предателите, или поне не им попречиха. Те и сега си мислят, че не системата, а политиците са виновни за тяхната мизерия. Та нали на запад народът е малко по-добре. По-добре е, защото техните господари грабят от цял свят, та могат да им хвърлят трохи под масата.

    • Анонимен 1, поздрави, изразяваш в детайли моето мнение, за което благодаря! Точно така е!

  7. Политици с морал на проститутки! Но да не обиждаме проститутките!

  8. Narodat ima izbor kato iztrepe cialata tazi smrad ot 250deputati uj ili bokluci niama znachenie no ne vav feisbuk a tozi narod triabva dase vdigne I dagi zapali dokato uj zasedavat tazi mrasna sgan

  9. Белоглавият орел се оказа крадлив паток. Патриотизмът свършва там, където започват парите.

  10. С предателството което извърши Волен Сидеров като пристана на Б.Борисов,губи малкото симпатизанти които има.

  11. Това не са политици. Ние Българите нямаме такива. Всичко това трябва да се изхвърли като: използвани дамски превтъзки! Те не се използват втори или някой друг път.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *