Еничари! Патриотите и ГЕРБ Скочиха на Румен Радев по Поръчка на Ердоган и…! Ето доказателствата:

Нали уж не искаме Ердоган и Местан?! Но изведнъж и ГЕРБ, и Патриотите вкупом ни казват, че Румен Радев е лош, защото се опитва да ограничи отровната турска агресия и желание за експанзия на Балканите.

А работата е съвсем проста- т. нар. „уседналост“, предложена от президента Радев като условие за избирателни права, има за цел да стопира намесата в България на деспотичния ислямистки режим на турския диктатор, осъществявана чрез автобусния изборен туризъм и агентурата на ходжи, имами и дипломати под прикритие.

Грантово-ГЕРБеро-либерастката истерия по повод проекта за допълнение към закона за българското гражданство и изборния кодекс, получил популярност като опорна точка „уседналост“, свали не една и две политически маски, изхвърляни като употребени презервативи след края на електоралния акт.

Не беше изминала и седмица след парламентарния вот на 26 март. т.г. и се оказа, че бликащият отвсякъде родолюбив патос вече не е актуален…

Така както месеци наред като из рог на изобилието се лееше „патриотизмът“ в индустриални количества, изведнъж се оказа, че президентът Радев нарушава Конституцията и… (къде без тях?) „човешките права на българските граждани“!
Защо? Защото с идеята си за усъвършенстване на законодателството държавният глава се бори за повече сигурност и суверенитет като защита срещу враждебната религиозна, подривна и терористична намеса на Турция във вътрешните дела на България, а това очевидно не е удобно на западните ни началници от Брюксел.

Всъщност Радев не е пристъпил никакви норми, а следва народния глас с мандат от близо 2.5 млн. българи. И по казуса за „уседналостта“ преди урните и чрез животоспасяващата ревизия на престъпното постановление № 208 от август, 2016 г. ца разселване на „мигранти“ у нас за сметка на родните данъкоплатци, срещу което на бунт се вдигнаха цели селища и региони.

Както можеше да се очаква, и по тази тема бившият въздушен ас бе атакуван с лицемерна папагалска риторика за „европейските принципи и ангажименти“…

За еничарите на Сорос и Ко и за неолибералната секта от „Протестна мрежа“ думата имат психиатрите, но странно е как по акъла на грантовия башибозук се поведоха и партньорите и в бъдещото правителство. Социалните корени на ГЕРБ водят назад към БКП и МВР, а това предполага ясен военно-патриотичен ангажимент към националната кауза, а за Каракачанов, Симеонов и Сидеров тези ценности произтичат от политическата ДНК на техните организации. Неслучайно и едните, и другите се кълняха денем и нощем във вярност към заветите на иконите от Възраждането и Априлското въстание…

Напук на всякаква видима и естествена логика обаче потенциалните коалиционни съдружници в третото правителство на Борисов изпаднаха в морална амнезия и предпочетоха да се конфронтират, директно или под сурдинка, с Румен Радев. Победителите в парламентарния вот изглужда се изкушиха задочно да реабилитират гафа „Плевнелиев“ и да облекчат раните си от разгрома на изборите за „Дондуков“ № 2, а лидерите на ВМРО, НФСБ и Атака вероятно не се осмелиха да клатят лодката на властта преди да са се качили в нея. Ето как излиза, че патриотизмът за изборна употреба свършва до лимузината!

По изпитан обичай Евро-атлантическата платена каста и нейните дежурни медийни клакьори, от облия Огнян Минчев до хилавия Иво Инджев, се хвърлиха на амбразурата с вопли и клетви срещу „льотчика“ от Варшавския договор и НАТО. В същото време юридическите хунвейбини около „градската десница“, подсмърчаща извън парламента, се втурнаха да търсят дивидент в мъглата на процедурата.

И така новите „активни борци“ от четите на Христо Иванов, Радан Кънев и Петър Москов заляха публиката с виртуални „членове“, „букви“ и „алинеи“ за правомощията на държавния глава, за прерогативите на служебния кабинет и т. н.

Целта на тази режисирана многоаспектна атака на евро-либерастите глобалисти бе да се удави в бумащина и празни приказки същността на съдбовните проблеми, откроени от президента, засягащи оцеляването ни като нация и държава и акцентирани от разузнавателни източници.

Това активно мероприятие на Петата колона, т.е. – подлогите на Сорос и началниците от Вашингтон много напомня за „смокиновия лист“, с който глобалната демагогия се опитва да прикрие срамните части на олигархията и нейните силови и задкулисни структури.

Ще припомня само абсурдните обвинения срещу Асанж и Сноудън, анатемосани заради гражданската им смелост да повдигнат завесата пред тоталното нарушаване на „гражданските и човешките права“ от американските тайни служби. Включително и срещу най-близките съюзници от ЕС и НАТО като Меркел (хакната в интимния си бит).

Спомнете си как при тези грандиозни скандали, както и родните бг. скандали – „Мишо Бирата“ и „WC-Банкя“, публиката по същия начин, като сега, бе зомбирана с алабализми за „процедура и законност“, за да се отклони вниманието от съдържанието на разкритията. По идентичен начин и сега манипулаторите бутат общественото стадо към фалшивата „паша“ с юридически силаж, само и само двуногите овце у нас да не се замислят какво точно има предвид Румен Радев чрез уседналостта и ревизията на Постановление № 208.

Хайде да се огледаме наоколо и да помислим за собствената ни орисия като народ, заложен върху бомба със закъснител на кръстопътя между цивилизации, религии, империи. Играта на „евроатлантическите ни началници“ е толкова арогантна и цинична, че те като нищо ще ни похарчат курбан на софрата на Ердоган, ако имат геостратегическа далавера от подобно жертвоприношение. И никакъв хипотетичен член 5 от хартата за защита на НАТО няма да ни спаси, тъй като Анкара, а не София държи ключа към Проливите и осигурява южният плацдарм на Алианса срещу Русия.

Точно по тази причина новият „султан“ Ердоган ще бъде коткан от Запада, даже да яде малки деца на закуска и да затвори не 100 хил., 5 мил. инакомислещи…

Или може би вече и Ердоган е добър след като подкрепи ударите на „преродения“ Доналд Тръмп срещу Сирия?!

Нали разбирате, че отсега нататък проституцията от Холивуд, банковата мафия от „Уолстрийт“ и продажните медии ще преразгледат агресията си срещу „най-лошия президент на САЩ“, за когото до онзи ден мечтаеха вариант „Кенеди“. По-елементарната причина, че обитателят на Овалния кабинет даде газ за кървавия оборот на военно-промишлените корпорации, спонсориращи глобалната НПО-инквизиция на човечеството в полза на свръхбогатите.

Нима не схващаме на какъв двоен, монополен и фалшив стандарт ни въртят на шиш?

Преди 14 години САЩ отвориха война в Ирак с аргувента „оръжие за масово поразяване“ в ръцете на Саддам Хюсеин и близо 2 млн. човешки живота бяха унищожени в региона от Багдад, през Либия, Алепо, Рака, Палмира и Мосул до Йемен с алибито на тази долна измама.

Сега по същия начин търсят цаката на Башар Асад и почти никой не си спомня, че само преди 4 години „химическите арсенали“ на режима в Дамаск се оказаха внесени от главорезите на Ал Кайда, финансирани и инструктирани от западни конспиративни центрове. и няма да е изненада ако и този път адресите на виновниците са разменени. Но на кого му пука след като масовата публика отдавна е оперирана откъм памет и съвест…

И още малко за Ердоган в контекста на „уседналостта“, заради която атакуват ген. Радев: След легитимните светски правителства на Саддам, Муамар Кадафи и Башар Асад идват „чалмите“ и „брадите“, режещи глави пред камерите в интернет. Очевидно в името на „свободата“, „демокрацията“, „човешките права“ и „пазарната икономика“, по Хилари, Меркел и Сорос. И точно тези изверги в човешки образ сега са реабилитирани от атаката на Тръмп срещу Сирия, приветствана от Министерството на външните работи в София.

Масовата мозъчна трапанация е стигнала такива нива, че един от манекените на постмодерния евроатлантизъм- снобският автор Драгомир Симеонов си позволи иронична гавра с жертвите на терористичните атентати, като заяви, че ислямистите са най-отвратителните шофьори на света…

Нима така наречените „дипломати“ от МВнР на царския посланик Ради Найденов не са наясно, че точно този двоен стандарт рано или късно ще сложи кръста и на България. Защо ли? Елементарно е: Така, както западът поднася дю шеш на главорезите от ИДИЛ, като атакува Сирия и стимулира тероризма, по същия начин някой ден в близко бъдеще ще позволят на Ердоган да реставрира Османската империя. Целта води към Русия, а без никакво съмнение първата спирка на „султана“ ще бъде София. А когато залогът е Москва никакъв имагинерен член 5 за защита от НАТО няма да ни помогне.

Двойният стандарт наистина е всесилен. Ердоган превърна „демокрацията“ в шериат и геноцид срещу опозиция и кюрди, в Йемен войските на „полезната“ Саудитска арабия избиха хиляди беззащитни жени и деца, а Либия се върна в Средновековието на племенните кръвопролития. И най-страшното противоречие със здравия разум- същите сили, които преди близо половин век стовариха върху Виетнам и Лаос Напалм и химическо оръжие колкото за 5 световни войни и изпепелиха милиони хора, сега плачат за 87 човека! Наистина, чудовищна канибалска, некрофилска статистика, произведена от социопати и хуманоиди, славещи Пиночет и Буш…

Да се върнем обаче на собствен терен, макар че нашите сюжети произлизат от глобалния сценарий. Нали уж не искаме Ердоган и Местан?! Но изведнъж ни казват, че Румен Радев е лош, защото се опитва да ограничи отровната им агресия. А работата е съвсем проста- т. нар. „уседналост“ има за цел да стопира намесата у нас на деспотичния ислямистки режим на турския диктатор, осъществявана чрез автобусния изборен туризъм и агентурата на ходжи, имами и дипломати под прикритие.

Нима е нормално само преди 20-тина дни да се възмущаваме от инвазията на „българи“ от Бурса, Измир и Анадола, получили административен отпуск и безплатна екскурзия от Ердоган в полза на Местан и неговия ДОСТ, а сега да скачаме срещу ответната реакция.

Не, категорично не! Неграмотната кадъна, която не може да си каже името на български няма никакво право да гласува за български парламент и президент. Същото важи и за проститутката от Мюнхен, за елитарните гелосани глобалисти от лондонското сити или за циганите, берачи на ягоди в Скандинавия.

Просто и ясно – този, който иска да участва в обществения живот в родината нека бъде така добър да си плаща данъците в България и да живее тук поне 3 месеца преди вота. Затова Радев е прав, хиляди пъти прав. Както и за загробващото Постановление № 208 на ГЕРБ. Ако не вярвате, питайте тези 2.5 млн. избиратели, вдигнали глас срещу антинационалната унизителна политика на Росен Плевнелиев и чиновническото безличие на Цецка Цачева.

Другият вариант е да капитулираме в аванс пред Ислямската дъга от Сараево, през Косово, Скопие, Кърджали и Разград, до Крим, Кавказ и Близкия Изток. Skakdalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Приятели,
    .
    Проблема “уседналост” е Конституционен императив… който чака законово изпълнение…
    .
    “Предложението”, уж на служебното правителство за уседналост от 3 месеца за всички видове избори бе “публикувано” умишлено от нечистоплътен соросоид, защото наистина е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪПО и в този му вид наистина е ДИСКРИМИНИРАЩО, няма “упора” в Конституцията…, според която ползването на Граждански Правата и изпълнението на Гражданските Задълженията от гражданите, по глава ІІ, са взаимно свързани и нямат нищо общо с универсалните човешки права описани в глава – І…!!!
    “Глава – ІІ; Чл. 26. (1) Гражданите на Република България, където и да се намират, имат всички права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ по тази Конституция.”
    Изводи за Закона за избори на местни власти и народни представители…:
    – Ползването на Граждански Права, без изпълнение на Гражданските Задълженията е недопустима от Конституцията Привилегия…
    – Изпълнението на Граждански Задължения без ползване на Граждански Права е недопустимо от Конституцията Робство…
    (…абсолютните Човешки Права не са обвързани със задължения, като правото на животи т.н., са описани в глава – І от Конституцията…)
    .
    Конституцията ни е много мъдра… и ни дава Гражданско Право да гласуваме за местни и парламентарни избори само, ако си изпълняваме Гражданските Задълженията по:
    – Чл.60 – да плащаме подоходните данъци в България,
    – Чл.36- да ползваме български език,
    – Чл.53 (2) – да сме учили сме в училище до 16 годишна възраст ,
    – Чл.59 – да защитават отечеството,
    – Чл.61 – да помагат на властите при бедствия…

    Съществува Законова регламентация за Гражданското ни задължение по Чл.60, наречено литературно и “Уседналост“;
    (Данъчна и бюджетна заинтересованост, обвързаност…)
    1. За да плащаш подоходните си данъци в България е необходимо да си “българско данъчно лице”, като си живял 6 месеца и 1 ден в България в данъчната година предхождаща изборите…!
    2. Със спазване на това конституционно изискване веднъж за винаги ще се спре с вътрешния и външния “изборен туризъм”…
    3. Избора на Президент е “друга бира”, защото той не разпределя данъци и е Президент на всички български граждани и могат да гласуват всички независимо от конституционните ни задължения по глава – ІІ…!!!
    .

  2. Погледнато по този начин изборите на 26-ти март коректни лиса?

  3. Патриотите НЕ СА СКАЧАЛИ НА НИКОГО! Стига лъжи по антибългарските ви платени медийки! Напротив! ПОДДЪРЖАТ ГО НАПЪЛНО и вчера отново го заявиха! Виж, ГЕРБ са друго нещо.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *