Спенс скандално! Фак Америка, вива Русия! /ВИДЕО/

СпенсРапърът Спенс избухна с неочаквано парче, което само за седмица събра рекорден брой гледания и рекорден брой коментари. 

Песента се казва „Фак, Америка, вива, Русия“ и в нея се описва в рими безрадостното положение в България. Проститутки, убийства, мутри, дрога, бягства в чужбина, национални предателства, издевателства, богаташи, яхнали бедняци. България е представена в ролята на слугиня на американските и европейските ценности

25 години демокрация, слободия, простотия, припява рапърът, стигнахме дъното. Фак, Америка, Украйна кой освободи я? Коооооооооой? Аз съм славянин, не съм предизборен сюнетчия!  Заляхте страната ни с миризлива простотия.

В песента той ясно казва, че мястото на България е в славянски съюз и от САЩ и ЕС идва само зло и разруха.

Парчето на Спенс взриви интернет. Толкова коментари не е имало досега под нито една песен. Зрителите са разделени в двете крайности. Едните хвалят рапъра, че се е осмелил да каже истината за трагичното положение на страната ни и пропастта, към която я тласкат богатите държави, а соросоидите вият на умряло и го обвиняват, че е взел милион рубли и е мръсен продажник.

Очаквам пак да ме арестуват, каза с усмивка Спенс.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *