Софи Маринова: Врачка ми каза – няма да си видиш бебето живо

Софи Маринова голямаМного съм изморена съм. И тъжна. Толкова го исках това бебе . А сега съм напрово смазана, не мога да стана от леглото, нямам сила и желание за нищо.

Депресирана съм. Имам чувството, че самата аз ще умра, ако загубя бебенцето си, изплака жално Софи Маринова след като научи, че бременността й е извънматочна.

Певицата смята, че е урочасана или й е направена магия, затова няма да види бебето си живо.

Преди да иде на лекар Софи Маринова е ходила на врачка, за да разбере какъв е полът и бъдещето на  рожбата си.

Тя ми каза ми, че имам направена магия и няма да видя бебчето си живо. Тогава не й повярвах, защото не съм от хората, които мислят на другите зло и смятам, че и те не ми мислят. Нали е казано – постъпвяй към другите така, както искаш те да постъпват с теб. Но сега знам, че врачката е била права и от това ужасно  ме боли. Явно човек не трябва да не се страхува и да омаловажава  магията и проклятията, защото те понякога се стоварват със страшна  сила върху нас“, каза разплакана  Софка.

Тя не каза дали  подозира  някого конкретно, а само подметна, че е възможно злото дело да е старено от нейна колежка, която й завижда за възхода в кариерата.

Ромската певица вече горчиво съжалява, че е разказала  щастливата новина толкова рано и така си е навлякла злобата на своите зложелатели.

Сега обаче Софи няма друг избор, освен аборт, защото при извънматочна бременност рискът за самата нея  е огромен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1HxTdqmT99o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *