Иван разочарован от Вихра, обича блога си повече от него

Иван и АндрейПродуцентът Иван Христов буквално бил шашнат от бившата си сегашна жена.

Тя дълго обещавала, че точно на Коледа ще сподели най-голямото щастие, което й се е случило през годината. Доста време той си мислел, че е най-голямото щастие на бившата си жена, понеже се е прибрал разкаян при нея. Но явно Иван трябва да се примири, че ще свири втора цигулка в живота на Вихра и счупеното се лепи трудно.

Наистина точно на Коледа чаровната водеща сподели с приятелите си във Фейсбук  голямото си щастие с , както бе обещала седмици по-рано. Всички, начело с Иван, очакваха, че новите им отношения ще са новината.

Вместо обаче да признае за възродената си любов с таткото на щерка й Ава, Вихра Петрова реши, че е по-добре  да оповести създаването на собствения й блог под заглавие  „Говори с Вихра“ , където тя ще може  да изразява мислите и чувствата си по различни теми и да разговаря  със своите почитатели и с всички, които търсят някаква помощ или професионален съвет от нея

Иван остана разочарован, защото се получи така,  като че ли блогът прави Вихра по-щастлива, отколкото самият той и присъствието му отново вкъщи. Истина е, че нито Иван Христов, нито верният му партньор в бизнеса Андрей Арнаудов обичат да се показват, да дават храна на медиите  и да афишират личния си живот, обаче в случая положението е различно. Двамата с Вихра преминаха  през  една много болезнена и тежка раздяла, която беше тема на жълтите сайтове близо година. Журналистите буквално ги разкостиха, взеха страната на Вихра, а Иван бе обвинен за разтурването на две семейства. Затова  сега той нямаше нищо против Вихра да  съобщи пред всички, че двамата са отново заедно, но тя не го направи, коментират близки до продуцента.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lshRExQngjo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Той да е благодарен, че изобщо го е прибрала обратно. Друга нямаше да го направи. И го е сторила заради портфейла му, не заради мишата му физиономия

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *