След бебе – Сватба! Деян Донков Поиска Ръката на Радина: Виж тук:

Деян Радина бременнаДеян Донков е лудо влюбен  и си е наумил да предложи брак на скъпата си Радина.

Актьорът все още се колебае кога ще е най- подходящият момент, за да коленичи пред майката на детето си, обаче е разпространил пред всичките си приятели, че иска да я направи своя законна съпруга и да бъдат заедно „докато смъртта ги раздели“!

Бременността, а после майчинството на актрисата съвсем са превърнали актьора в сантиментален и романтичен мъж. Той не се ожени за колежката си Анастасия Ингилизова, когато тя му роди син, а по-късно пътищата им се разминаха и детето си остана нейно.
Към малкия Христо, който Родина му роди през юни обаче Донков изпитва съвсем други чувства.
Той помага за бебето, сменя памперси, води го на разходка, пее му и го люлее, а пред Радина направо се разтапя и смята, че тя е единствената жена за него.
Скандалите между двамата вече са забравени, бебето е отворило нова страница в любовта им и Деян се чувства на седмото небе. Той вече издирва пръстен, който да сложи на ръката на любимата си.
Двамата са решили и да се върнат на сцената, а за малкия Ицко ще им помагат родителите на актрисата и детегледачка.
Артистичната двойка вече репетира новата пиеса „ Любовникът“ на Харолд Пинтър, в която двамата си партнират. Така те са заедно и в живота и на сцената, което допълнително ги прави щастливи.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/-2gXQuEf-rQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *