Деян Донков се превърна в майка на сина си! Вижте защо:

Деян Донков бебеРадина Кърджилова е укротила непослушното момче на българския театър Деян Донков и го е направила благо агънце.

Откакто през юни се роди синът им Христо, актьорът е неузнаваем.  Той станал татко за пример, а Радина го командвала за всичко. Все по-често той излизал сам с количката с бебето и го разхождал с часове, за да може любимата му да си почине.

Младата майка доста бързо се изморила от грижите по сина си и заприличала на нервна сянка. Нито можела да поспи нощем, защото бебето често се будело, а тя пък го кърми, нито имала време да си почине денем, тъй като имала много домашна работа – пране, гладене, готвене, чистене.

В ежедневието на двойката вече нямало нищо артистично и бохемско. И двамата скачали като опарени при първия рев на бебока от креватчето  и на смени го люлеели и му гукали по всяко време на денонощието.

Христо не бил от кротките бебета и успял буквално да изцеди крехките сили на майка си.  Донков видял, че тя е на ръба на силите си и започнал всеки ден да извежда малкия с количката и да го разхожда по три часа, за да може майка му да поспи. Той умело сменял памперси, давал вода с шишето и непрекъснато му говорел.

Съвсем се е променил! Заприличал е на детегледачка. Гука, люшка количката, направо е като майка за сина си. Първото дете не го гледаше така, но сега хвърля всички сили за малкото, коментират негови колеги, които непрекъснато го виждали в парка.

Актьорът смело се включил и в домакинската работа. Сега той се занимава с чистенето и даже готви, изпълнявайки всяка команда на изнервената Радина.

Засега двамата не можели да си позволят гледачка, тъй като Карджилова кърми, смятайки че така е полезно за бебето.

Помощ ще получат едва когато тя го отбие, но засега сърце не й давало. Три кила човече, а ни обърна живота наопаки, споделяла с приятелки тя, но била много доволна, че е станала майка.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *