Слави Трифонов лапва „Сървайвър“

Слави„Сървайвър“ отново се  завръща в ефира на Би Ти Ви през пролетта на следващата година.

Обаче този път  приключенското риалити няма да е  продуцирано от Евтим Милошев компанията му  „Дрийм Тийм“, а от тази на  Слави Трифонов. От телевизията искат свои и сигурни хора и най-вероятно ще му дадат риалитито, след като му дадоха „Гласът на България“.

Дългия доста си е вдигнал акциите  пред ръководството на телевизията. Той за по-малко от година откри Крисия и тя спечели второ място на „Евровизия“, направи много добре „Гласът на България“ и изнесе два мегаконцерта, които събраха рекорден брой зрители, докара детската „Евровизия в България“, а шоуто му непрекъснато вдига рейтинга си.

До каквото се докосне Слави, го прави с умение, с хъс и то става продаваемо, уверени са от ръководството на БТВ.

Конкуренти ще са му Иван и Андрей, които в момента правят „Фермата“, но не могат да стигнат рейтинга на Брадъра. Пък и като телевизионни номади все още не са спечелили изцяло доверието на шефовете си.

Слави всъщност направи първия сезон на „Сървайвър“ през 2006 г. , но този факт отдавна е забравен. Тогава  Камен Воденичаров беше доста успешен водещ, а предаването изпипано до съвършенство. След това  продуцент стана  Евтим Милошев, който се избяга от Трифонов и започна да гради собствена кариера. Но след трагичен инцидент в шоуто то бе прекъснато за две години.

Милошев пак се опита да го направи, но от БТВ искат по-печен продуцент.

По всяка вероятност шоуто ще бъде дадено отново  на Слави. Бюджетът на „Сървайвър“  е  близо 5 милиона, а печалбата на продуцента му е към 2 милиона лева, разказват в телевизионните среди.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *