Кичка Бодурова гласува с НЕ на референдума, от Нова я скастриха

Кичка дворКичка Бодурова излезе от къщата на „ВИП брадър“, за да  гласува на местните избори днес.

„Правя го и призовавам всички хора да го направят, защото искам да не се чувствам  безгласна буква. Да зная, че моят глас значи нещо и има значение. 

Добре е си сигурен, че от теб зависи и ти определяш как да изглежда твоя град, твоя парк, твоята улица.

Нищо не ви пречи, сложете по едно яке, ако ви е студено  и отидете до секциите. Покажете, че сте хора, които искате да управлявате съдбата си. Аз съм живяла дълго  в чужбина и знам какво е там и искам същото да стане тук, каза певицата.

Тя се обаче в стремежа си да бъде честна докрай, каза, че най-вероятно за Референдума ще гласува с  „не“. И веднага  бе скастрена от екипа на Нова телевизия, че е започнала да прави непозволена  агитация.Няколко дни по-рано в Къщата тя обясни позицията си за гласуването от чужбина.

Аз съм против тези хора, които са си избрали да живеят в друга държава, да се месят в работата и живота на тези, които са останали в родината си. След като твоят живот е в Англия или САЩ и си избрал това съзнателно, нямаш моралното право да диктуваш и да избираш на другите кой да ги управлява. Те са тук и те трябва да определят това, беше категорична певицата.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *