Ели Гигова прави планове за бебе, търси му баща

Ели ГиговаВ плана си за поредните пет години  Ели Гигова е поставила на първо място  създаване на семейство и раждането на деца.
Щерката  на олигарха Николай Гигов най-после  решила да наблегне  върху  личния си живот, тъй като времето си минава,  а досега може да се похвали с няколко безславно завършили връзки и сериозна кариера, която гради с огромно настървение.
Татковата дъщеря иска да се докаже, че е много добра професионалистка и дори имаше политически амбиции, докато се сети, че всъщност няма личен живот.
Новите амбиции на Ели се появили преди няколко месеца, когато журналистката внезапно закопняла да стане майка.
Гигова била поканена на кръщене и буквално се запленила по по мъничето, което пък гукало щастливо в прегръдките й. Тогава Ели почувствала лудо желание да си роди свое. Още повече, че всичките й приятелки били семейни и имали по едно или две деца, а тя няма дори гадже.
Красавицата  силен майчински порив и била готова да промени живота си, да загуби идеалните си телесни мерки, но да има бебе, което да гушка.
Големият проблем сега  бил мъжът, от когото журналистката да роди. Тя има висока летва, капризна е в избора на  Гигова била много капризна в избора  на гаджета и засега не е намерила достоен, който да стане  баща на децата й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *