Антония Петрова иска дете, но чрез сурогатна майка

Антония ПетроваНосителката на титлата „Мис България 2009“ Антония Петрова е решила да има бебе.

Тя и съпругът й Бередин търсят в момента сурогатна майка, която да износи детето им. У нас това е забранено и най-вероятно жената ще бъде търсена в  Русия, където повечето звезди избират здрави, хубави и млади,но бедни жени, които да им износят децата.

Антония толкова  много държи на външния си вид, че дори е готова да се откаже от женското си призвание да  роди наследник, само и само да не си развали перфектната си фигура, разкриват нейни приятелки.

Според една от тях,  Тоца няма  намерение да преминава през препятствията и неудобствата на бремеността и раждането, понеже се  страхува панически, че това  ще нанесе непоправими поражения върху перфектно изваяното й тяло.  Бередин напоследък непрекъснато говорел за наследник и така стигнали до компромис друга жена да износи тяхното дете.

Заплащането не е никакъв проблем, тъй като лудо влюбеният съпруг има милиони. Той е готов да плати колкото трябва, за да стане най-после баща. Сумата не била от значение, тъй като Бередин е свикнал да бърка дълбоко в джоба си за всичко.

Сега двойката упорито издирва дамата, която ще стане посредник на бременността на Антония и ще износи тяхното бебе. Веднага ще бъдат намерени и две бавачки да го гледат, за да не прекъсва миската кариерата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *