Дъщерята на Кичка: Мама ми купи силикона, в САЩ това е нормално

Кичка щеркаКакво ненормално има едно момиче да се сложи силикон и той да е пратен от неговата майка, чуди се дъщерята на Кичка Бодурова Кристи-Жаклин.

В САЩ това е рутинна процедура и повечето ми приятелки имат силиконови бюстове и се гордеят с тях. Това е начин едно момиче да се чувства красиво и да се възхищава от тялото си. Щом се харесва така, никой не може да му попречи.

На мен наистина майка ми плати операцията и то когато завърших колежа предсрочно и когато ме приеха в университета в Лас Вегас с пълна стипендия заради добрите ми оценки. Тя беше толкова щастлива, че ме попита какъв подарък искам и аз й казах. Окото й не мигна.  Знаеше, че много момичета си правят такава операция  и каза – щом така ще се чувстваш по-добре, ще ти купя гърди.

Безумие е обаче да се твърди, че съм била наркоманка и са ме спасявали от дрогата и даже мама ме е затворила в клиника. Не съм пушила трева, не съм употребявала каквото и да е. Завърших университета с две специалности – журналистика и спасяване на хора със зависимости. Нима смятате, че един наркоман ще избере такава професия – да спасява другите? Не зная кой е извадил думите „от 100 ни съм чиста“, аз не съм ги писала и явно това е измислица на българската жълта преса.

Не ходя и гола, както са ме изкарали. Снимам се за списания и сайтове, това е едно от заниманията ми. Работя от 16-годишна. Изкарвам си сама парите.  Семейството ми помага, но аз се гордея, че се оправям сама, каза още Кристи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *