Слави Трифонов за Христо Иванов: Като какъв предлагаш имена за кабинета? (С ВИДЕО)

От „Демократична България“ искат постове в правителството, въпреки че твърдят, че не искат. Това каза днес шоуменът и лидер на „Има такъв народ“ Слави Трифонов по време на живо включване във фейсбук страницата си. Въпросите в импровизираното онлайн интервю му бяха задавани от Тошко Йорданов. Според Слави ДБ или ще подкрепят това правителство, или няма да го подкрепят и ще си понесат политическите последствия.

„Николай Василев имал общо със старото, трябвало да предложим ново лице. Махаме го и предлагаме Пламен Николов. Той обаче нямал опит. Цялото поведение на умно-красивите от ДБ е такова, но ми се струва, че в момента, говорейки за тях, ги правим по-важни, отколкото са. Мисля, че Христо Иванов се изсилва да играе по-голяма роля, от тази, която всъщност му се помага“, каза още той.

Шоуменът определи предишната си кандидатура за министър-председател – Николай Василев, като изключително достоен и честен човек с много качества.

„Когато почнахме да работим с него, установих, че той е много кадърен и морален човек. Дълго време работихме на базата на това, че имаме еднакви виждания как трябва да изглеждат българските участници в един кабинет – професионалисти с много сериозна подготовка като образование и качества“, обясни Слави по отношение на бившата си кандидатура за премиер в лицето на Николай Василев.

„Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че Ники Василев има някаква връзка с нещо старо и непочтено“, продължи шоуменът.

„Някои хора, в случая Христо Иванов и ДБ, започнаха да казват, че само защото навремето е участвал в едно правителство с ДПС, то Николай Василев е момче на ДПС. По същия начин можем да кажем, че Христо Иванов е момче на ГЕРБ, защото е участвал в правителството на Борисов като министър на правосъдието“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Слави Трифонов заяви, че суверенът е определил ДБ да бъдат четвърта политическа сила. „Има ясни условия в момента. Първата политическа сила прави правителство на малцинството и Христо Иванов има възможността или да го подкрепи, или да не го подкрепи. След това ще се случи това, което ще се случи“, продължи лидерът на ИТН.

„Излязоха ли факти за Асен Василев и Кирил Петков – излязоха факти. Независимо дали ти харесва или не ти харесва, излязоха факти. Не искаха да редят кабинет, и изведнъж той излиза без да е казал или да се е обадил, да е търсил някакво партньорство и чете декларация в парламента. И казва „аз предлагам Кирил Петков….“. Чакай, бе. Нали нямаше да предлагаш. Ти като какъв се водиш за предлагач? Кога реши в последните дни, че ще предлагаш? Като четвърта политическа сила. Излизаш пак на избори, печелиш ги, правиш правителство и след това предлагаш“, каза още Слави.

Според него се е създала ситуация заради напрежението от хода, че щели да правят правителство на малцинството.

„В продължение на 20 години всеки ден съм бил по телевизията. Това е било част от моя професионален статут, защото водех ежедневно шоу. Сега се наслаждавам на възможността да не присъствам в публичното пространство“, каза Трифонов, като допълни, че може да си върши работата без да е непрекъснато да обикаля студиата.

Той заяви още, постоянно имало слухове за него откакто е бил публичното пространство, като повечето от тях били неприятни. „Хората обичат да чуват неприятни неща за други хора“.

„Не се показвам навън, защото изпитвам невъобразимо облекчение да не се показвам. Да се показваш всеки ден изисква огромни усилия, нямаш възможност да правиш куп неща, които правят нормалните хора“, допълни още Слави Трифонов. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Учиндолецът се е взел на незаобиколим фактор и това ще му изиграе лоша шега! Славчо, политикате НЕ е шоу, да-ге! Е, вярно, че и тук имаш сценаристи, но АУТО КЮ-то често си сменя съдържанието, а четящият от него изпада в мозъчен делериум!

  2. СЛАВИ ШУТА ПАТЕРИЦА НА МАФИЯ ГЕРБ ДПС СЕ ИЗГАВРИ С ДОВЕРИЕТО НА НАРОДА СЛАВИ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *