Слави Трифонов Връща Мандата! Бойко Рашков става Служебен Премиер!

Лидерът на ИТН Слави Трифонов ще се откаже от мандат за съставяне на правителство. Това разкриха пред медията ни източници от партията на гологлавия шоумен. Трифонов взел това еднолично решение заради обстоятелството, че ако приеме да състави правителство с подкрепата на ГЕРБ, БСП или ДПС, избирателите му ще го атакуват за това, че не е спазил основното си предизборно обещание – да не се коалира с никоя от трите гореизброени партии.

Второто основание на Дългия е, че партията му има само 51 народни представители и съставено от нея правителство може да бъде свалено твърде лесно още при първия вот на недоверие. Затова на Слави не му се рискува да попадне в капан и ще откаже предложението да състави собствен кабинет, независимо от гарантираната подкрепа, която му обещаха трите големи политически партии.

Отсега е ясно, че партиите в Народното събрание няма да подкрепят и предложеното от ГЕРБ правителство начело с бившия външен министър Даниел Митов.

Третият мандат Президентът Радев вероятно ще предостави на БСП, но се очаква и Корнелия Нинова скоропостижно да го върне на „Дондуков“ 2. Според Конституцията при такова развитие на събитията, на ход е президента, който трябва да назначи служебен кабинет.

Скандално.нет научи, че Румен Радев вече си е отбелязал датата на предсрочните избори – 11 юли. Президентът е готов и с името на служебния премиер. Това е Бойко Рашков.

БОЙКО РАШКОВ

66-годишният дипломиран юрист е бивш шеф на Националната следствена служба. През 2013 година той пое поста – директор на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства, а в момента е преподавател. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. За предателите на род и родина, за крадците и убийците на България, давност няма да има, никога!!! НИКОГА!!!

  2. Всичко до тук можеше да се предвиди, само какво прави спешно Радев днес с Херо Мустафа, за триморието ли си приказваха мило, или за приемането на хиляди американски рейнджъри на наша територия. Това за да ни вкарат в една мръсна война с Русия, която както казва днес в Поглед проф. Нако Стефанов може да бъде третата национална катастрофа, която да сложи край на България. И по въпроса никой от т.н. (политически сили) не взема думата, а трябва да се направи допитване. ИСКАМЕ ЛИ НИЕ ВОЙНА С РУСИЯ или ще ни я натресат като на добитък. Длъжни ли сме да приемаме американски войски и да воюваме с Русия, за кефа на глобалните мераци на Щатите, хора ли сме ние или мърша???

  3. С ПРЕСТЪПНОСТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ СПРАВИМ САМО ТОГАВА КОГАТО БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА СИ ТРЪГНЕ ПО НАЧИНА НА ЧАУШЕСКУ С КОРУПЦИЯТА ТОГАВА КОГАТО СЕ СМЕНЯТ КМЕТОВЕТЕ И Н-К ПОЛИЦАИТЕ ПО НАСЕЛЕНИ МЕСТА ТЕ СА ГЛАВИТЕ НА МНОГОГЛАВИЯ ОКТОПОД БОРИСОВ С КОИТО ВЕЧНО ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ Е ВИНАГИ И САМО С БРАТСКА РУСИЯ ПРОКЛЕТ ДА Е ВСЕКИ КОЙТО ДРЪЗНЕ ДА ИЗЛЕЗЕ СРЕЩУ РУСКИТЕ НИ СВЯТИ БРАТЯ ЖИВ ДА НЕ ОСТАНЕ ПРОКЛЕТО ДА Е И ПОТОМСТВОТО МУ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ СИ БРАТСКА РУСИЯ

  4. Слави се оказа по страхлив, отколкото очаквахме. У нас никога няма да има отърваване от мутренския модел на управление на държавата не само за последните години, но и за целия „преход“. Мислехме, че Слави ще постави началото на края, но вероятно няма да стане. Щели да го Атакуват, това е несериозно. Нищо лошо няма в това да направиш опит да промениш нещата в милата ни родина в положителна посока, но за това, освен сурат и мерак да те снимат по телевизията, трябва да имаш и здраво дупе, за да те ритат по него. Трябва хъс, смелост и неотстъпчивост. Но живота продължава, Някой ще остане много разочарован след предстоящите предсрочни избори. Понякога шанса се появява веднъж в живота.

  5. Тази статия се копира във всеки новинарски сайт .
    Нишо ново щом има индиго .

    • Някоя друга глупост не можа ли да измислиш?
      Рашков е мъж на място,винаги е следвал закона и е специалсит в тази област!

  6. Да се надяваме все пак, че Слави няма да се откаже да направи правителство, макар че едва ли ще е дълголетни. Все пак има политики, по които са готови да го подкрепят всички партии, та даже ГЕРБ.Ще загуби много в следващите избори.

  7. Ако в този решаващ момент Слави даде заден, ще стане по-омразен дори от банкянската мутра!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *