Скандал! Деси Цонева Дрогирана и Пияна в Оргия с Малък Тошко! СНИМКИ Виж Тук:

Деси малък ТошкоЩерката на покойния тв водещ Димитър Цонев – Деси, се държи доста фриволно във ВИП Къщата, но колебанията в настроенията й и неадекватно еуфоричното й на моменти поведение не се дължат на тежка скръб.

Чернооката палавница още преди четири години си спечели славата на бохем, перде  и любителка на нощния живот, а подвизите й влязоха в жълтите хроники.

Най-любопитен беше разводът й с Янчо Таков, в който имаше грозни обвинения кой повече пиеу друса и кръшка на другия. Докато двете неадекватни издънки на иначе известни и уважавани фамилии, се караха, майката на Деси гледаше сина им Митко, за да не става детето свидетел на грозните сцени.

Малко преди да влезе във ВИП Брадър Деси завихри фейсбук скандал с Малък Тошко, който прекрати кавгата след като публикува нейни голи снимки, заснети собственоръчно от него в купонджийския му апартамент.
Малко преди да влезе във ВИП Брадър, Деси завихри фейсбук скандал с Малък Тошко. Внукът на Тато прекрати кавгата и накара Десислава „да замълчи завинаги“ едва след като публикува нейни голи снимки, заснети собственоръчно от него в купонджийския му апартамент.

Като своеобразен връх  на разгулния и разюздан живот, който Десислава Цонева води, беше присламчването й към компанията на Малък Тошко, където е всеизвестно, че не се събират да ядат сладолед. Там се пие яко и напоително, и то с дни!

Участвали в подобни сбирки твърдят, че и дрогата е в изобилие, но всеки трябвало да си я осигурява сам, защото все пак струва пари. Веднъж обаче на Тодор Славков му прикипяло, че Деси идва на купоните в дома му само за да пие и да се друса на аванта и я снимал в разгара на купона в грозни пози. На един от фотосите тя е мъртво пияна и дрогирана, и лежи чисто гола върху канапето му. От приличие  зърната на гърдите й са скрити с лепенки от черно тиксо, а по кожата й ясно се виждат  следи от марихуана и кокаин.

Деси пои ГлорияСнимката е направена след дива и безумна оргия в гостоприемния дом на Малък Тошко, където Деси се чувствала като звездата на събитието. В нета се търкаляха и фотоси как пияната внучка на Коста Цонев участва в групов се*с с десетина от гостите. Но с влизането на Деси във „ВИП Брадър“ фотосите скоропостижно бяха изтрити.

Според участвали в паметното събитие, тя успявала да обслужи по няколко мъже наведнъж, задминавайки по умения порноактрисите.

Славков се хвали, че пази в телефона си и няколко видеоклипчета, в които е заснета бързината, с която чернокоската карала партньорите си да свършват.

В Къщата Деси също вдигна бурен купон, пи до зори с Глория и Жана. Трите опразниха две бутилки уиски, а на сутринта се озъби на съквартирантите, които не можаха да спят заради тях, че не били съпричастни с мъката й, понеже щяла да стои до 40-тия ден от смъртта на баща си в Къщата.

Била изнервена! Затова имала нужда да угаси мъката си с алкохол.

Апропо, откакто е в Брадъра, Деси не спира да гаси емоционалния пожар и кой знае защо истерично се кикоти след всяка погълната чашка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Децата на известните родители са за „пример“ на останалите – обикновените – хора. Но те не са виновни, че са получили такова възпитание у дома…

  2. Тази ми е мега противна и фалшива. То й личи, че е перверзна алкохоличка отвсякъде. Само не спи с уискито в ръка, но може в шише да си го носи, не знам.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *