Зрители питат: По кое време на деня Деси Цонева не пие? Виж Тук:

Деси чашаДеси Цонева се оказа далеч по-особена, отколкото зрителите си мислеха.

В началото те бяха възмутени единствено от факта, че влиза във ВИП Брадър две седмици след като погреба баща си. „Тати не би искал да скърбим“, беше оправданието й. След няколко дни обаче хората пред екрана разбраха, че тя не иска или не може да скърби.

Цонева е в центъра на всяка весела компания и почти осъмва в разговори и веселби. По което и време на деня да я дават, в ръката й неизменно има чаша с вино или уиски. Цигарата не слиза от устата й, а по брой изпушени цигари и изпит алкохол може да се съревновава единствено с големия – малък човек Георги Софкин.

Привечер гласът на Деси предрезгавява, започва да заваля думите и си личи, че дамата е на силен градус! Но това се отминава с мълчание от съквартирантите и най-вече от коментаторите отвън. Те сякаш се страхуват да кажат, че внучката на Коста Цонев е вечно замъглена от алкохола.

Гаврътнатите спиртни чашки я правят и заядлива. Преди няколко дни например внучката на Анахид Тачева захапа уж първата си приятелка в риалити шоуто Жана Бергендорф. Причина стана мисията на Жана да целуне няколко души и така да ги номинира.

Деси пак пие„Жана е злобен човек. Нарочно ме гонеше да ме целуне, а ми се прави на приятелка. Плачеше в изповедлнята, че задачата й е трудна, но го правеше изкуствено. Тя може да се разреве винаги, когато поиска“, съскаше ядосано Деси на съвсем пресните си приятелки – моделката Глория и Надя от „Елит“. „Фалшива е до мозъка на костите си“, завърши Цонева.

Между двете бивши аверки избухна скандал заради… една хипотетична бълха.

Алек Сандър се оплака от някаква пъпчица и се развика, че в стаята има бълхи. В същото време Жана спеше. Деси отиде и започна да рови под главата й за бълхи, Жана се стресна и я напсува.

„Мръсна лицемерка“ – избълва Цонева.

„Не псувах теб, а майката на бълхата“, отговори й певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *