Скандал! БЪЛГАРИЯ ОСТАНА БЕЗ ХИМН! Нито една телевизия не пусна Химна на Нова година! Вижте защо:

Нито една от националните телевизии снощи не пусна химна на България. 

За пръв път в българската национална история в 00.00 часа на Новата година не прозвуча българският химн!

След силната реч на президента Радев, програмата се премести направо на зарята в София.

Националният ни химн не се чу не само по държавната БНТ, Бтв и Нова, но и по други кабелни и ефирни телевизии. Едни пуснаха хора и ръченици, други се включиха директно от площад „Батенберг“, а трети точно в 00.00 часа директно форсираха на американски екшъни.

Ако тази безпрецедентна гавра с националното самочувствие на българина беше дело само на една телевизия, щяхме да решим, че е просто гаф. Но понеже телевизиите реагираха като една, е редно да се запитаме каква е причината.

Недоглеждане?

Масова деменция?

Или тв.-тата са действали по заповед на колониалните ни американски господари?

От деца сме свикнали на Нова година след празничната реч на Тодор Живков, а после -на останалите демократично избрани президенти, да чуем българския химн. За да се почувстваме горди, че сме българи, че сме част от една национална общонсот с общи стремежи и бъдеще. И да започнем новата година с вяра и патриотизъм. И тази традиция е установена във всяка национална държава по света.

Този път обаче вярата и патриотизмът ни бяха спестени.

Ето Защо:

За да претопят останките от българската идентичност!

За да ни обезличат, претопят и подчинят окончателно в европейския мега обор!

Да забравим, че сме българи!

В глобалната новогодишна пропагандна схема на западните ни господари обаче се случи пукнатина: Речта на достойния български президент Румен Радев! Генералът на нацията не спомена нито веднъж за витиевати евроценности, а посланието му преливаше от патриотизъм и състрадание към несгодите на масово обедняващия българин?

В същото време новогодишната програма на телевизиите беше пълна скръб. От няколко дни програмното време се запълва с американски екшъни, без нито един български филм.

Повтарят се и се потретват безвкусни третокласни холивудски комедийни и екшън бози и каквото там е останало в архива.

Нито нещо стойностно, нито нещо приятно за гледане.

Но ние сме най-древната нация в Европа! И напук на глобалната неолиберална диктатура, напук на САЩ и колониалните им слуги от ГЕРБ, като едни посинели от студ врабчета, ние няма да мигрираме, а ще продължим да живеем в България! Защото сме един народ. Такъв и ще си останем.

Така че… За всички българи!

Ето го нашият химн!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МИЛИ ДЕЦА ОТ СКАНДАЛНО НЕТ БЛАГОДАРЯ БИ ЗА ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЯ ВИ И ЗА МАЛКОТО КЪСЧЕ БЯЛО ОБЛАЧЕ В НЕБЕТО НАД РОДИНАТА КОЕТО СЕ НАМИРА НАД НАШЕТО ЗНАМЕ КОЕТО ПОКАЗАХТЕ ВИЕ МЕ РАЗТЪРСИХТЕ ОТ УМИЛЕНИЕ И НОСТАЛГИЯ КОГАТО НА ПРАЗНИК СИ ВЪН ОТ РОДИНАТА НЯМА НИЩО ДРУГО ПО ЕМОЦИОНАЛНО ОТ ТОВА ДА ЧУЕШ ХИМНА И ДА ВИДИШ НЯКЪДЕ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ ТРИ ПОРЕДНИ ДНИ ХОДИХ ДО НАШЕТО КОНСУЛСТВО ПОСЛЕДНО НА 29 ДЕКЕМВРИ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ИЗПИТАХ СТРАШНО ОГОРЧЕНИЕ И РАЗОЧАРОВАНИЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ НАШЕТО КОНСУЛСТВО НЕ СТИГА ЧЕ МЕ РАЗКАРВАХА ТРИ ДНИ ЗА ЕДНО ЗАЯВЛЕНИЕ БЯХМЕ САМО ТРИМА ЧОВЕКА МИНАХА ПОКРАЙ НАС И НИ ГЛЕДАХА КАТО НАЕМНИ УБИЙЦИ НЕ НИ ПОЗДРАВИХА ПОСЛЕ СЕ ОПРАВДАХА КАТО ГИ ПОЗДРАВИХМЕ С КОЛЕДНИТЕ ПРАЗДНИЦИ ТЕ НЕ ЗНАЕЛИ КАКВИ СМЕ НЕ СМЕ АВГАНИСТАНЦИ ЩОМ ЧАКАМЕ ПРЕД БЪЛГАРСКОТО КОНСУЛСТВО КОЕТО ТРУДНО СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ 5 МЕТРА СКРИТО ОТ КЛОНИ И ПО ЕДНО МРЪСНО СТАРО ЗНАМЕ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА ПЪРВИЯ ДЕН ТИ НЯМАШ ПОДАДЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ НА ВТОРИЯ ДЕН НЯМА ГО ИМЕТО ТИ В СПИСЪКА НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА МЕ ЗАПИШЕТЕ СЕГА ВИЕ ВЧЕРА КАТО МЕ ВЪРНАХТЕ НЕ МИ КАЗАХТЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПИША И ЗА ДНЕС В МОМЕНТА НЯМА ДРУГИ ГРАЖДАНИ ЧАСА Е 9,30 СУТРИНТА РАБОТИТЕ ДО 1,30 НЕ МОЖЕ КАЗАХА БЕЗ ДА МЕ ПОГЛЕДНАТ ЗАПИШЕТЕ СЕ И ЕЛАТЕ УТРЕ И ТАКА МЕ РАЗКАРВАХА ТРИ ПОРЕДНИ ДНИ ЗА ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЛИЧНА КАРТА СКАНДАЛНО НЕТ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ХИМНА ЗНАМЕТО И МАЛКОТО КЪСЧЕ БЯЛО ОБЛАЧЕ НАД ОКАЯНАТА НИ РОДИНА НА ФОНА НА НАШЕТО КРАСИВО СИНЙО НЕБЕ ЧЕСТИТА НОВА 2018 ГОДИНА

  2. БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ СКАНДАЛНО НЕТ ВИЕ НАПРАВИХТЕ НАЙ ХУБАВИЯ СКЪП ПОДАРЪК НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕМИГРАНТИ ПО СВЕТА СЪС ХИМНА ЗНАМЕТО И ХУБАВИТЕ РУСКИ ПЕСНИ РУСИЯ МАТ БЛАГОДАРЯ И НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ЗА ЛЮБИМАТА ПЕСЕН НА ВЛАДИМИР ПУТИН ДЕВЯТЪЙ ВАЛ ЗА АНСАНБЪЛ АЛЕКСАНДРОВ ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ ВИЕ СТЕ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЯ

  3. Виновно е „президентчето!
    Химнът се изпълнява преди 24:00 часа!!! Ако „президентчето“ бе съкратило малко популизмите и глупостите, които надрънка, щеше да има време и за химна!
    Господин фатмак, Десев по фамилия, не сте центъра на Света и още по-малко на България! Засрами се, нагло комунистче и се извини – на целокупния български народ!
    ОСТАВКА!

    • До „капитанчето“ Петко Войвода

      Ей, боклук платен соросоиден, речта на президента е на запис бе, дебил нещастен. Пак ли продължаваш да твърдиш, че „президентчето“ е виновно за това, че скапаните платени соросоидни подлоги – Бтв и Канал 1 не пуснаха химна на Република България! Платена свиня си ти, Петкооо

    • ЗА ТЕБЕ КРЕТЕНИНО Е ЖАЛКО ЧЕ СИ ВЗЕЛ ИМЕТО НА ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН.

  4. КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА, НЕ ПОЗОРЕТЕ ИМЕТО. ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС, КАПИТАНА ОБИЧАШЕ БЪЛГАРИЯ . А МОЖЕ БИ НАПРАЗНО ОТДАДЕ ЖИВОТА СИ, ЗА ДА ЖИВЕЯТ ТАКИВА БЕЗРОДНИЦИ КАТО ВАС.ПРОЯВЕТЕ УВАЖЕНИЕ КЪМ СИМВОЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ГЛЕДАЙТЕ ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ. НЕ БЪДЕТЕ 80%.НИЩО ЛИЧО. ПРОСТО СЕ НАУЧЕТЕ ДА СЕ УВАЖАВАТЕ, ВИЕ, САМИЯТ ВИЕ СЕ УВАЖАВАЙТЕ И БЪДЕТЕ БЪЛГАРИН, ЗАЩОТО, АКО ТАЗИ ПРОВОКАЦИЯ СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛА ПРИ ПРЕДИШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ, УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ВАШАТА РЕАКЦИЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ДРУГА. БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА. И МИСЛЕТЕ, КОГАТО ПИШЕТЕ И ГОВОРИТЕ. ОТ ПОЛЗА ЗА ВАС ЩЕ БЪДЕ.

  5. Само аз ли съм чул химна по БНТ1?
    Сигурно съм халюцинирал?
    Не позорете името на Капитан Петко. Чуждопоклонници него го тормозиха навремето. Сега пак чуждопоклонници хулят всеки родолюбиво говорещ човек.
    Единствената неполитическа насочена към всички хора реч от много години насам.
    Речта е оценена подобаващо от много хора от дясно, ляво и център.
    Поздравления за който я е писал!

    • До 2:

      Пуснали били химна по Нова тв., но по най-гледаната Бтв и още 20 други телевизии- не са. По Канал 1 пък го пуснаха с 5 минути закъснение след полунощ, така че в еуфорията никой да не го чуе. Защото всеки очаква да чуем химна точно в 12 часа, непосредствено след речта на президента. Очевидно теб, 2, това не те притеснява. Нали Нова тв. са го пуснали. Ей, дебил платен , продажен- що не си ебеш путката майна, соросоиден платен боклук такъв.

  6. Проверявайте си „новините“ – по БНТ си пуснаха и химна, и Дунавското след това!

    А до „капитанчето“ – нали не си мислиш, че речта на Президента се излъчва на живо :D

  7. Нямаше никакъв химн , това е гавра и пак целонасочено срещу бългатския народ. За кой ли път се убеждавам че променят българските нрави и обечай. Химна на българия единпът трябва да прозвочи през годината и те да не го пуснат. Затриха и хиннани. Остана въздуха да ни вземете и ще сте добре драги управляващи некадърници

  8. Химн имаше, да- не беше непосредствено след речта на президента, но имаше след зарята и по традиция го изслушах мирно, права.. Затова и го помня- заради традициите..

  9. На помня дали имаше химн или не. Мосълта ми е друга: защо повтаряте като папагали казаното веднъж от Людмила Живкова че ние сме били НАЙ ДРЕВНАТА нация в Европа, уж защото не сме си сменили името. Къде остават Гърция и Рим и някои други дължави в Европа. Когато прабългарите обитавали степите между Урал и Волга. Те вече са имали държавно устройство и армия и успешно изгонили прищълците, или както сега ги наричаме мигранти от Персия и Картаген.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *