Скандален Конкурс за Красота ВЗРИВИ България! Виж С*кс Оргията на „Мис Хасково“! ВИДЕО

мискиКонкурсът „Мис Хасково“ предизвика взрив от коментари в интернет заради пошлостта, която излъчваше. Много от оказалите се в залата и наблюдавали видеото заявиха, че това не е конкурс за красавици, а открит търг за моми, които си търсят богати спонсори с публика от жадни за млада плът чичковци. 

„Мис Хасково“, наречен за благозвучие „конкурс за красота“, буквално шашна пуританите и предизвика гневна реакция у нормално мислещите хора.

Осемте красавици, които доста се разминаваха с понятието красавица, събраха не лайкове и одобрение, а куп подигравки. Момите /доколкото са моми/ си бяха пийнали по едно за отскок и смелост да си покажат всички умения на сцената и не само на нея.

Те се появиха в къси поли и роклички, които едва прикриваха задните им части, кълчиха се, правеха лицеви опори с лъснали задници, чекнеха се на канапе, като от време на време свенливо мятаха крак върху крак- колкото да си покажат гащите, въртяха дупета и правеха всичко възможно да покажат прелестите си. Някои от танците бяха повече от вулгарни, а водещите ги насърчаваха, докато публиката сегиз-тогиз избухваше в одобрителни похотливи възгласи.

Една от кандидатките се чекнеше особено прилежно и  стана „любимка“ на всички. Като връх на цинизма бе лекомисленото й сядане върху машина за пушек, полуразчекната. Илюзията беше,  че най-милото й е толкова горещо, че от него излиза направо пара…

И цинизмът не беше толкова в поведението на момичетата, колкото в поведението на водещите и настървената за безплатно еротично шоу публика.

миски1И като стана дума за публика, в нея имаше не само ценители, но и богати турци от Истанбул.  Те едва ли са любители на нашенските аматьорски конкурси за красота, а просто мъже, които са готови да дадат много пари за свежа плът.

Всъщност точно това е начинът да се пласира „жива стока“ и участничките много добре го знаят.

У нас се провеждат много такива надпревари. Много девойки смятат, че като получат короната, ще хванат Господ за шлифера. Или ще пробият в София и ще станат известни.

Истината е, че дори най-големите красавици не стават известни и пред вратите им не се нареждат на опашка продуценти да ги канят в някое шоу, или хора от шоубизнеса да им предложат да станат моделки. След няколко дни слава от конкурса, повечето изчезват от погледите на съгражданите си.

Някои отиват в София да завоюват модните подиуми или телевизиите, но най-престижната работа, която в крайна сметка намират, е танцьорки на пилон в някой второразряден стриптийз клуб. Други и до това не могат да се доберат и стават компаньонки. Трети изпадат до откровена проституция на улицата.

Никой не проследява съдбите на участничките в конкурсите – какво се случва с провинциалните миски с корона или без корона.

Най-хитрите се мятат на врата на първия богаташ, който ги пожелае още на подиума и прекарват година-две като метреси, докато той не им се насити. Ако имат късмет, си намират нов. А ако ли не, цъфват в сайтовете за платена любов.

Може ли някой да каже къде са в момента мис Твърдица, миг Голямо Конаре, мис Тръстиково, мис Горна Малина и мис Долно нанагорнище?

Кому са нужни тези конкурси?

На организаторите – да трупат пачки от спонсори?

Или пачките идват от купувачите на изложената жива стока?

И конкурси ли са това, или прикрито сводничество?

Кой ги разрешава?

Кой пълни главите на момичетата, че ще имат светло бъдеще като красавици?

Или и те си знаят, че конкурсът е за проститутки, а мечтата им е просто да станат поне елитни? Да си вдигнат категорията!

После се смеем на циганите, че продават дъщерите си на пазара за булки.

А ние какво правим??? Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/uW4qqs89hNU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. СУПЕР!
    САМО ЗА РЕЗАНИ ТУРЦИ!
    ДА СИ ВЗЕМАТ ПРОСТИ БЪЛГАРСКИ БОКЛУЦИ!
    АМА ДА НЕ ГИ ВРЪЩАТ!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *