Изоставена Любовница Пуснала П*рно клипа с Митко Динев! Виж Коя е Тя: + СНИМКИ

Емануела-и-Митко-ДиневБивша любовница на милионерското синче Димитър Динев изкара на бял свят подробности от връзката им.

Преди няколко дни тя пусна снимка, на която той е гол и се мие в банята след интимно преживяване, а на мястото на члена му беше написано „13 сантиметра“.

Тогава не стана ясно кой го е изтипосал в този вид. Сега обаче дамата излезе наяве, като публикува фото, в което са се гушнали в интимна поза и друго – в което тя му танцува край масата с крилца на гърба.

Познати на отмъстителката разкриха, че тя се казва Мартина П. и е работила като танцьорка в нощен клуб. Точно там станала забивката. Митко я харесал и срещу стотачка тя била негова за една нощ. Приключението му харесало и той го повторил няколко пъти. Мартина толкова се сближила с него, че той й позволил даже да го снима гол и да си правят селфита в леглото.

Динев любовница
Митко Динев и Мартина

Когато й се наситил, той я захвърлил като употребявана салфетка. Обяснението било, че е мръсна, но не е ясно във физически смисъл, или като поведение.

Цялото това приключение се случило, докато олигархският син все още беше с Емануела. В свое интервю тя го обвини, че водел разюздан живот и й изневерявал с танцьорки.

Динев1Оказа се, че думите на певицата не са измислица и не са целели да омаскарят Динев. Той сам се е омаскарил, като е хойкал с долнопробни танцьорки и то срещу заплащане.

Мартина обаче си въобразила, че той я обича, че е влюбен в нея и ще я направи следващата г-жа Динева. След като мечтите й за сватба с богаташа не се сбъднали и той я наритал, сега танцьорката категорично е решила да мъсти и обещава още разкрития.

Макар че по-голям резил от 13-сантиметровия му член едва ли ще може да извади.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *