Шок! Забраняват Фейсбука на Десислава Радева! Вижте кой и защо Атакува Първата дама:

В България се върнаха годините на доносите! Но този път под давлението не на Съветския съюз, а по директива на Западните ни неоилиберални господари. Днес всеки някого докладва, всеки някого колади, а духът на перестройката и „сигналите“ на „будни и красиви“ граждани се върнаха с пълна сила.

И ето, появи се надъхана и възмутена бургазлийка, която изказа публично своето разтърсващо недоволство, което адресира незнайно защо до сайта ПИК!…

Себеназоваващата се Светлана Чернева от Бургас /иди я търси, пък и доказвай, че има такава/ „изригна“, както е модерно да се пише в заглавията и се нахвърли върху първата дама. И то не къде да е , а в читателско писмо до преминаващия от едни в други, но все управленски ръце, сайт.

„Призовавам Десислава Радева да си закрие профила във Фейсбука и да спре да манипулира хората с писанията си“, вие до несвяст в писмото си неизвестната радетелка за правда С. Чернева. И продължава: „Тази т. нар. Президентша Радева няма ли си друга работа, ами е седнала да дращи и да дава акъли на другите? Коя е тя? За каква се мисли? Като се е омъжила за генерал да не е голямата работа? Ние, свестните хора в България не щем да четем какви ги пише!“

(Ами защо тогава четете, госпожо Чернева?! Ние от Скандално.нет,  като журналисти, дори не сме помирисвали личния фейсбук профил на Първата дама, защото е неприлично да се ровиш в чуждото бельо и чаршафи! Но Вас, явно Ви влече воайорството. И не само Ви влече, ами се и възмущавате, че и писма до редакции пишете- б.а.)

„Не ме интересуват нито котката на Радева, нито какво си мисли за гей-парада“, продължава да се пени мнимата Светлана Чернева.

„Ама пък да й се чуди човек на акъла на тая Десислава. Няма ли си дом, деца, занимания, не плете ли, не шие ли, не чете ли книги, не излиза ли с приятелки? Вместо да си наляга парцалите и да си храни котката, тръгнала да пише из Фейсбук и да си казва мнението по разни въпроси. Абе, жена, стой си мирно и кротко! Много ти се иска да си  активна, популярна, да станеш звезда и любимка на хората. Обаче няма да ти се получи. С това агресивно /?!/ поведение Десислава Радева отблъсква хората и даже отиде по бял гащеризон  на юбилея на Симеон Втори!“ – продължава възмущението си читателката.

Странна жена е тази Светлана. Вместо тя да си гледа котката и да плете и шие, каквито съвети дава на Радева… вместо това тя дебне във Фейсбук какво написала президентшата, за да се възмути. То бива мазохизъм, ама чак пък толкова…

„Внимавай, Десислава. Румен Радев няма да те търпи да му рушиш имиджа. Хората гласуваха за него, не за теб. Призовавам властите да ти вземат телефона, да ти закрият профила, за да престанеш да се излагаш и да дразниш избирателите“ – завършва ядосаната си тирада госпожа Чернева.

А незнайно защо инфантилното и типично по женски заядливо писмо на анонимната женица, от две седмици стои на челно място, сред най-обществено значимите материали в сайта…

Съществува ли или не мистериозната Светлана е въпрос, на който трудно може да се отговори. От една страна в България примати колкото щеш – току виж някой съчинил подобно писмо. Но да направиш от него новина и то първа по важност, вече е най-малкото странно.

Всъщност изобщо не е странно, защото в момента ГЕРБ са взели на мушка Президента и се опитват по всякъкъв начин до го дискредитират. За целта ГЕРБ-ченгесарите използват похвати като следене, преиначаване на думи, ваденето им от контекст и пускането им в публичното пространство, обвинения по всички фронтове и всякакви позволени и непозволени средства. Включително и твърдението, че Радев бил обикновен шофьор на самолет, както се изказа по адрес на Президента неотдавна Валери Симеонов.

Съвсем неочаквано за ГЕРБ, обаче, наскоро стана ясно, че трябва да се борят не само с Президента Радев, но и със съпругата му, която е пи-ар, достатъчно умна и харизматична, със собствено мнение и истински го допълва не само в живота, но и в новия му пост.

Това дойде твърде много на Борисов, Цветанов и компания и те раздвоиха атаката си. За да смачкат и унизят Радев, насъскаха медиите да дебнат първата дама и да следят всяка нейна крачка, усмивка… че дори и постовете й във Фейсбук.

В нейно лице виждат противник, който лесно биха могли да отстранят! Но бъркат!

Първата дама не е нито Цецка Цачева, нито Лилито Павлова и не козирува на никого.

А да се бориш с една силна жена е трудно. Особено за отявлени манипулатори, които са свикнали да въртят парламента, медиите и народа на малкия си пръст само и единствено с ченгесарски методи.

Този път битката е кауза пердута.

Но господата герберасти ще го разберат по трудния начин.

А идиотски, поръчани, измислено-скалъпени и чисто фалшиви писма като това на Светлана само увеличават симпатиите на народа към Президентшата Радева и антипатията към ГЕРБ, която в проценти вече е 71!

Истинските мъже не се борят с жени.

Недостойно е.

Но къде ти у ГЕРБаджиите мъжественост? За доказателство вижте Цецко, Боко и Плевньо… И… без коментар! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Страхотен материал, отново в единствения сайт, отразяващ истината! Благодаря ти, Станислава!

  2. Това „Внимавай, Десислава … бля, бля…“ ме провокира да кажа на всички, че аз съм дълбоко убеден, че Президентът ни предварително знае текста на евентуална публикация на Президентшата и това, че тя никога няма да изрази мнение, различно от неговото. Те взаимно се допълват и си имат доверие – тя не е ген. Деси, както я наричат и си въобразяват, че я злепоставят. Тя е пиар и за да е такава, Президентът й е дал картбланш да се изразява така, както прецени – доверието му в нея е много над 100%!
    Не ви е кеф, кафяв ПИК, нали?

  3. А знаете ли, че на нея й е сложена охрана от НСО? Уж я охраняват, а просто я следят и докладват на Цецо Ухото.

  4. Светлана–светла или тъмна, ако изобщо си с това име, с което си се представила при написания пасквил,
    нима не знаеш, че когато някой се опитва да прави анализ на друг, то, той анализира себе, защото пренася своите качества върху другия, по простата причина, че човека не е отворена книга от която можеш да четеш.
    В този ред на мисли–непочтения, злия,коварния–пренася своите качества върху другия–и обратно–
    почтения, добрия и кроткия, при анализ на себеподобен
    прехвърля своите качества–Или, всеки раздава от това, което има. Дали ще пишете негативи за президентшата или за някой друг, все тая–Вие охарактеризирате самата себе. Отговора на това, което сте написали е следния: Който живее в калта,
    с цветя ли ще замеря себеподобните??? Нищо лично.
    Но; никога не хвърляйте кал, защото улучите или не,
    ръцете остават мръсни–съответно и душата.
    Прихванали сте явно практиката на депутатите–те се
    обиждат един друг, като последни чистачки на тоалетна. Що за достойнство на хора ????

    • Вие чували ли сте да се обиждат чистачки на тоалетна?Аз не- те просто си работят. Но от трибуната на НС се чуват какви ли не обиди… Ерго- чистачките на тоалетна са по- етични от депутати и МС.

  5. Утре някой ще започне да им рови и из тоалетната хартия, за да намери компромат!

  6. Ще ме уморите от смях.Толкова елементарни като медия.Да публикувате някакви умо заключения на пи ар-ка или секретарка на бспето.Тия които с отвръщение ни се натрапват постовете на някаква си първа(която даже не съществува по закон)точно от подобни медии.Задавате ли си въпроса -Защо и се налага да си трие постовете след това?

  7. Г-Жо Чернева, само по себе си фамилията ви говори много……!Явно имате много комплекси! Но един от тях е най-голям – ЗЛОБАТА, която е най-големия комплекс за МАЛОЦЕННОСТ! Явно прагът ви на интелигентност/ако имате такъв/ е много нисък щом го свеждате до това за „ПЛЕТКИ и ШИЕНЕ“ пък и да съветвате ПЪРВАТА ДАМА какво да прави??! Спете спокойно!!! Има кой да се грижи за имиджа на ПЪРВАТА ДАМА НА БЪЛГАРИЯ!!! Изливайте си ЧЕРНЕВАТА ПОМИЯ въху себе си!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *