Си Дзинпин към Путин: Предстои промяна, която не се е случвала от 100 години. Пази се, скъпи приятелю! (С ВИДЕО)

„Предстои промяна, която не се е случвала от 100 години“, това каза китайския президент Си Дзинпин на руския си колега Владимир Путин преди да отпътува след официалната си визита в Москва.

„Ние заедно ще направим тази промяна“, предаде преводачът на китайския лидер на руския президент.

Тези думи вероятно сериозно ще разтревожат Запада.

„Пази се, скъпи приятелю“, добави Си Дзинпин, стискайки ръката на Владимир Путин, който му пожела лек път, пише „Дейли мейл“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/yMSv-jALIAM

Двамата лидери обявиха началото на „нова ера“, след което Си Дзинпин отпътува от московското летище Внуково. Китайският президент бе изпратен от почетен караул на фона на китайския и руския химн.

През февруари 2022 г. двамата обявиха, че са установили „безгранично“ приятелство, а Путин покани Си да посети руската столица. Оттогава те публично говорят за укрепване на „специалните си отношения“.

Двамата лидери имаха официална среща в Кремъл във вторник. Си Дзинпин и Путин подписаха редица меморандуми и споразумения, предназначени да засилят двустранното сътрудничество по редица въпроси, включително военното.

Вчера те бяха заснети да пият заедно шампанско в Кремълския дворец, а Си покани руския си колега да посети Китай по-късно тази година.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Е те ся вече си е..ба мамата на прогнилите джендъри…А като се присъедини и Кимчоо…ония ша требе пак да започват с индианците..наново(:

  2. Тези 10 думи изречени от китайския лидер са исторически!
    Те определят действията и линиите по които ще се движат двете велики държави,за да се осъществят качествените промени в света!
    Вервайте им,че ще стане!

  3. И без да се пази тишина, и без да се заслушваме, и без да са го казали по Прокофиевките, вече се чува как пращят краварските задници. До сега бе лесно – Русия има няма половин милион войници, ама Китай? Сигурно им се намират половин милиард. В Кравария няма, нищо няма – надяват се на нас баламите да се хванем на тази работа. Ядец! Този път не са познали. Тук при нас има много свободно място за китайци – ще им хареса при това много. С руснаците е ясно – винаги са добре дошли и са идвали – знаят му начина!

  4. Дружбата си е дружба, а сиренето е с пари. Аз помня още времена /34 набор съм/ когато се пееше „РусскиИй с китайцем братьа во век… Сталин и Мао слушают нас…“ При Хрущов започнаха военни действия между двете страни. Сега, изглежда, палачинката се обърна… Ишала.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *