Синът на Карамански става рапър и диджей

Сано синСинът на тв водещата Нели Атанасова и покойния подземен бос Иво Карамански внезапно заряза тениса. След като изкара 11 години на корта и вече се канеше да става професионалист, той остави ракетата заради сериозна контузия, която получил по време на тренировка.

Малкият Иво обаче не се предал и не изпаднал в униние и вече се е посветил изцяло на музиката. „Всичко стана като на шега, започнах да си пиша текстове и да записвам различни  неща на най-обикновен микрофон и неочаквано взе, че ми хареса. Така внезапно се запалих по хип-хопа.

В началото го съвместявах с тениса, започнах да правя записи преди около година, а сега вече имам четири авторски парчета. Две от тях са самостоятелни, а другите  две ги  пея заедно с Любен Христов от „Музикална академия”, разказва  Иво Карамански младши.

Вторият му баща –Александър Сано, който гледа на него като на истински син, а момчето е силно привързано към него, може би ще режисира едно от видеата. „Със Санди смятаме от доста време да направим и съвместно парче, обаче в момента и аз, и той сме  страшно  заети и  отлагаме плана си във времето, но ще го реализираме”, разкрива още младият певец.

Иво явно е прихванал страстта си към музиката от второто си семейство и  от втория си баща. От няколко месеца той се изявява и като диджей и пуска музика на различни партита, като така печели сам хляба си. Освен това се пробва и като актьор и вече може да се похвали и с първата си роля в игралния филм на Мая Виткова „Виктория”, който скоро ще излезе по кината.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *