Мал шанс! Бориса изкара почивката си на Мавриций в…тоалетната

Бориса ревБориса Тютюнджиева изкарала  кошмарна почивка на остров Мавриций.
След толкова хвалби в социалната мрежа къде е на почивка и колко добре си прекарва, в средата на ваканцията моделката се е отровила много сериозно  с местната храна, след което й отнело доста време да се възстанови в хотела.
Африканската кухня е много специфична и не всеки стомах може да я понесе,  а местните си продават рибата и месото на улицата, където ги кацат мухите. Там са и плодовете и зеленчуците.
Така Тютюнджиева, която яде живи скорпиони, хлебарки, микс от кръв, мозък и буболечки в „Къртицата“ и се размина само с повръщане зад кадър,  получила отравяне и се простряла с тежко стомашно разстройство и висока температура. Няколко дни  прекарала в леглото и ставала от него единствено за да посети WC-то, съборена и от „рядко щастие“.  Андрей успял да я отърве от простой в болницата,  намерил й  добри лекарства и накрая времето и илачите успели да я върнат във форма, но с няколко килограма по-слаба.
Останалата част от почивката обаче  двамата с Опосума твърдят, че изкарали незабравимо,  само моделката внимавала какво хапва и я карала предимно на печени филийки и чай.

Че все пак е имало и хубави дни личи от няколкото снимки, които Бориса публикува в социалната мрежа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *