Сенатор Тъбървил: Не съм гласувал за никакви пари за Украйна, защото не могат да спечелят. Ние предизвикахме войната срещу Русия (С ВИДЕО)

Автор: news.yahoo.com

В свое изказване на Консервативната конференция в четвъртък американския сенатор Томи Тъбървил многократно заяви, че Украйна „не може да спечели“ войната срещу Русия.

„Ние сме тези, които предизвикахме тази война, защото упорито натискахме Украйна да влезе в НАТО. Това беше условието ни за всички помощи, които й предадохме. И в същото време казвахме на Русия: „Хей, ще строим военни бази на вашите граници“. А Путин каза: „Не, не, няма да го направите“, заяви Тъбървил.

„Не съм гласувал за никакви пари, които да отидат в Украйна, защото знам, че украинците не могат да спечелят“, продължи сенаторът републиканец.

„Гневите се, че има 400 хиляди украински жертви, но толкова има и от руска страна. Гневите се, че подкрепяхме тази касапница. Поставихме украинците на фронта срещу насочени към тях мощни руски оръжия, блъснахме ги под автобуса, ще кажете. Жестоко е, ще кажете, и ще сте прави. Украинците просто не могат да победят и това беше ясно от самото начало“, каза Тъбървил.

По-нататък в речта си сенаторът добави, че когато Доналд Тръмп стане президент, той ще спре войната.

„Той знае, че Украйна няма как да победи. Той може да сключи сделка с Путин“, добави сенатор Томи Тъбървил.

Цялата реч на сенатора виж тук:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Ало, къде са нашите политически ГНИДИ. Не мога да намеря по различно определение за тях. Заедно с американския супер ерудиран посол, у нас се настани и турския, а нашите зяплювци се карат кой да грабне кокала, досущ като дивите хиени.

  2. Дори в това мнение ясно вижда дивата арогантност на американците. Те са насъскали, те ще се разберат. Поумрели няколко стотин хиляди аборигена и на това се гледа с някакво екологично съжаление, като при бой с петли или кучета.

    • В края на краищата не си крият плановете, макар да ги пускат като теории на конспирацията :)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *