СВОДНИЦА! Меркел Призова Мигрантите да правят повече Се*с с Европейките! (18+)

angela-merkelГерманското правителство и Ангела Меркел стигнаха върха на „толерантността“, като пуснаха сайт, в който се насърчава се*са между  „арабските мигранти“ и местни дами.

 Сайта „Zanzu“ е направен заедно  с белгийския център за сексуално здраве и има за цел да обърне внимание на болестите, предавани по полов път и начините да се предпазим от тях. Вместо да се рекламират предпазни средства обаче, авторите доста картинно са обяснили как да се съвъкупляват мургави мъже с бели жени, като и илюстрациите са оцветени и мъжете са араби.

Доста елементарните илюстрации показват пози от Кама Сутра, а в тях мъжът задължително е мигрант, а дамата местна.

Даже има и видео към уеб страницата, където доста романтично и естествено се срещат бежанец и представителка на бялата раса и се отправят щастливи към леглото. „Помагалото“ било за току що пристигнали араби, които трябвало да се ограмотят.

САЙТ германия

Мигрантите много добре знаят как се прави се*с и е наивистично, да не кажем и донякъде дебилно, да им се обясняват позите, ядосват се германски мъже. Те не са девствени и няма нужда да им се правят филмчета как се размножават птичките и пчеличките.

 

В специално допълнение  страницата обяснява и еднополовия се*с и отношенията на би и трансексуалните, пише  newobserveronline.com. Едва ли някой с подобни наклонности чака указания от интернет как да преспи с друг, но хиляди евро са хвърлени за една унизителна кампания, коментират ядосани европейки. От няколко женски организации смятат, че сайтът е сексистки и би трябвало на илюстрациите двойките да са с неутрален цвят на кожата, защото в противен случай излиза, че белите жени са създадени за наслада на мургавите мъже.

В социалните мрежи ври и кипи, защото автор на сайта е германското правителство и то открито насърчава бежанците да преследват европейките и да смятат, че е съвсем нормално да се сношават с тях, стига да не упражняват насилие. Но последното няма как да бъде гарантирано, ядосват се млади момичета, които сега не смеят да излизат нощем, за да не попаднат в лапите на някой загорял мигрант.

Все пак в сайта има част и за насилието, в която се твърди, че то е неприемливо.

Сайтът  е преведен на арабски, фарси, турски и кой знае защо на девет европейски езика, най-вероятно да се внуши на дамите, че не е ненормално да преспят с чужденец.

 

Спонсорираният от Берлин сайт е скандален на фона на всичко, което се случва в Европа. Всеки ден има съобщения за нападения над жени в ЕС и това, че не се дава гласност на случаите, не значи, че не са стотици.

По-полезно е да се направи нещо, което да ограмоти изселниците за законите и наказанията за насилие в европейските страни, отколкото да се прави подобна разяснителна кампания за позите в се*са, смятат от женските организации. В някои европейски страни жени настояват този сайт да бъде свален от интернет, защото само усилва креватните апетити на арабите и ги кара да се чувстват свободни да преследват дамите. Освен това той представлява доказателство, че правителството на Германия буквално сводничи за връзките между мигранти и местни жени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. меркел да даде пример със себе си нали германец не можел да я заплоди.да направи в дома си меркел публичен дом да я окичи с червени фенери и да стане сексинструктор на живо.да им направлява пишките към путките и да помага в секса между тях.иначе жалко за толерантността и към тях.

  2. Тя има снимки в турция с баски костюм нали е билденберка какво друго може да се очаква…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *