Световен заговор срещу САЩ! Доларът се срива! Арабите намалиха добива на петрол в полза на Русия, Блинкен в истерия! СА, ОАЕ и Иран влизат в БРИКС! Китай в Латинска Америка! (С ВИДЕО)

Саудитите режат добива си на петрол в полза на Русия и тичат в БРИКС, бутат петродолара и диверсифицират икономиката с китайски инвестиции. Блинкен тича до Рияд, постига едно голямо нищо. Китайски шпионски бази в Куба. Китайците бавно обсебват Латинска Америка. Зеленски прегръща Трюдо на лирична музика, обявява контраофанзивата, без да я обяви. Ню Йорк Таймс: успехът е относително нещо.

ТОП АНАЛИЗ! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/hf2VpYPxUOM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Само да не превърнат йоана, както долара след ВОВ. Руснаците печелят войната на бойното поле; дава жертви а друг обира каймака. Конфликта е световен с прякото участие и на Китай Иран Саудитска Арабшя Беларус ОАЕ така че не трябва да има отново една доминираща валута например сега се заформя йоанът. В този момент рублата няма как да е силна, но руснаците не трябва да си повтарят грешките , за да не им се налага да воюват периодично

  2. СЛАВА БРИКС !
    СПАСЕНИЕТО НА СВЕТА Е В ЕВРАЗИЯ !
    СЛАВА ВЕЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА В О В Е К И РУСИЯ !
    ГОСПОД СИЛИ ДА ТИ ДАВА !
    ПОБЕДАТА ДА БЪДЕ ВАША
    СВЯТИ РУСКИ БРАТЯ !

  3. да , американците натрупха огромен дълг , който очевидно няма да изплатят никога ! предстоят интересни времена за световната икономика и политика .в момента , който САЩ спрат плащанията по ДЦК-то си долара също ще се срине . като цяло инвестициите в американската валута и облигации са напълно безмислени към момента ….

  4. САЩ е отдавна фалирала държава!
    ФАКТ!
    Няма обяснение един елементарен въпрос:-как така, валутата на тази ФАЛИРАЛА псевдо държава е все още конвертируема по цял свят?!
    100 долара са равни на ОСЕМ ЦЕНТА!
    Това е цената за тяхното отпечатване!

  5. конвертируема е защото основните ресурси се търгуват в долари на световните пазари ….най-вече петрола и златото ! в момента който това нещо спре it’s game over за САЩ !

    • Петродолара гушне ли букета – гушва го и печатницата…!

      Ха дано…!

  6. ЩЕ ГО гущне – въпрос на време е ! инфлационните процеси са тръгнали вече а американският дълг е твърде голям за да бъде изплатен някога …всъщност това е една пирамида кояъо отива към своя логичен КРАЙ !

  7. Бедата скъпи съотечественици е,че рухването на долара,за което вече няма съмнение, повлича цялата световна система.Това не е война за спасяването на Украина,за което всички наши ЛУДИ медии не спират да пишат, това е война, която променя света,СПАСЯВА ГО!!!.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *