САЩ Признаха Официално: Новите Киберсистеми на Русия Блокират US-Армията и цялата ни държава! Виж Тук:

Директорът на Националното разузнаване на САЩ Джеймс Клапър, заедно със свои колеги разузнавачи заяви пред сенатската комисия по отбрана, че Русия е най-голямата заплаха за САЩ в сферата на киберсигурността. Това се дължало на факта, че руските програмисти и IT специалисти са създали изключително високи иновативни технологии, които непрекъснато усъвършенстват.

Ето защо те вече представлявали заплаха за функционирането на американското правителство, търговията, армията, както и US-дипломацията.

Какво се оказва? Че Съединените щати, които се занимават с информационни технологии от най-дълго време и отдавна качиха цялата си държавна информация на компютри, не са помислили за киберсигурността си! Или поне не се справят с нея на необходимото за нормалното функциониране на държавата им ниво.

Много хора възприемат твърденията на официалните представители на САЩ, включително и на отиващия си президент Обама, че Русия „атакува“ киберсистемите на страната и Путин фалшифицирал американските избори в полза на Тръмп, като поредното безпочвено обвинение към Русия, отправено от провалената администрация на Белия дом, което цели да компрометира, както Русия като своего рода „агресор“, така и Доналд Тръмп още преди да е встъпил в длъжност.

Зад тези „обвинения“, които повече приличат на жалки, смешни и лъжливи оплаквания, обаче има и още нещо:

Как може, „могъщата“ уж компютърна държава САЩ,  да се страхува от Русия, която започна да се занимава в масовата практика с компютърни технологии много по-късно от Щатите и съответно има много по-малък опит от тях? И не е ли това косвено признание за пълното безсилие на широко рекламираните „върхови“ и „супер нови“ технологии на атлантическия „колос на глинени крака“ САЩ?

САЩ фактически официално си признават, че ако Русия реши, може да спре функционирането на цялата им държава, включително и на армията!

Затова обвиненията са опасно нещо. Те са като бумеранг. Хвърляш го с цел да улучиш противника си, а всъщност удряш и поразяваш себе си. Удряш по авторитета си. Изкарваш на показ дълбоко скритите в теб страх и паника. И в крайна сметка сам разрушаваш представата за себе си като за властелин, който може да защитава другите народи. Защото възниква въпросът Как САЩ ще защитят другите, след като не могат да защитят сами себе си?

В това отношение руският президент Владимир Путин е много по-далновиден от янките. Той не обвинява никого. Преди няколко дни Владимир Владимирович просто заяви, че Русия може да се справи с всякаква заплаха, независимо от къде или от кого произлиза. И толкова!

Неговото изказване внушава чувство за сила. И респект. Руския президент внушава чувство на доверие, че думите му са здрави и твърди като скалата. Можеш да стъпиш върху тях,  без да се страхуваш, че изведнъж ще пропаднеш в бездната.

Яловите обвинения към Русия за някакви кибератаки спрямо САЩ обаче имат и още един аспект: Високопоставени американски разузнавачи вчера заявиха, че тези „компютърни хакерски атаки“ на руснаците попречили на Хилари Клинтън да спечели президентските избори.

С тия безумни твърдения янките си вкараха още един автогол. Ако изнесените от сайта на Джулиан Асандж „Уикилийкс“, компрометиращи данни за Хилари не са верни, то няма нищо по-просто от това да отхвърлиш твърденията на този сайт и да ги разобличиш като неверни. Представяйки доказателства, че твърденията са лъжа.

Нищо подобно обаче не се случва. Никакви доказателства не са представени на широката публика. Затова хората в Щатите възприемат твърденията на Уикилийкс като истина. Затова и популярността на Хилари Клинтън изтече в канавката.

Както казахме, обвиненията са опасно нещо. И най-доброто им продиводействие е чрез огласяване на Истината. Това е и най-добрата политика. Но ястребите на войната в САЩ и Истината са две съвсем различни неща. И често коренно противоположни.

Ще добавим само, че политиката на наглите лъжи и манипулации, приета на „въоръжение“ от неолибералите на Запада, само преди няколко години и съвсем неочаквано за САЩ получи своята алтернатива. В лицето на Владимир Путин и Русия. Защото основните акценти в публичното говорене и политическо поведение на Путин са истината и справедливостта. И, не щеш ли, истината,  за пореден път в човешката история, в крайна сметка побеждава лъжата. Не само във вълшебните приказки, а и в реалността.

И така ще бъде, докато свят светува. По простата причина, че само истината е в състояние да завладее човешките души. И да се превърне в онази СИЛА, КОЯТО ПРОМЕНЯ СВЕТА. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Те действително имат защо да се страхуват – 90 процента от американската история е лъжа, мечти и тополи. Имат само няколко шоупрограми, които си заслужават вниманието, там са почти майстори. Но не са единствени. Само един пример за високи технологии – за утилизация на оръжейния плутоний са похарчени 7 млрд. долара и нищо няма насреща. Сега са гласували нови17млрд. Руснаците имат няколко завода за тази цел и са похарчи 250 милиона…

  2. Путин колкото и да иска, колкото и да се старае, не може да възстанови това, което Горбачов унищожи. Капитализмът беше пред провал, но Русия и Китай ще му удължат живота. А предателството което Горбачов и неговите приближени „комунисти“ извършиха няма равно в историята.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *