САЩ ОКУПИРАТ Черно море! Готвят нещо СТРАШНО за България! Вижте ИСТИНАТА за ТАЙНИТЕ планове на янките! Вижте ТУК!

Преди няколко месеца НАТО, зад гърба на което надничат все по-неприкрито и едностранно САЩ, обяви, че в няколко румънски бази ще бъдат създадени  военни сили на Алианса в Черноморския регион.

Тогава, почти никой не обърна внимание на тази информация. Но старо правило е, че такива „димки“ се пускат, за да се подготвят народите за нещо, което вече е решено във военните щабове и канцелариите на US-политиците. (Очевидно е, че разривът с Германия и Франция не спира Щатите от милитаристични инициативи в Европа. Още повече, че половината страни в ЕС са преди всичковасали на Америка.)

Точно така стана и в този случай. Първа, председателят на БСП, Корнелия Нинова, тревожно заяви, че  премиерът трябва да дойде веднага в парламента, за да отговори на въпрос, който е много важен за националната сигурност на България.

А въпросът е повече от шокиращ. САЩ вече създават нови военноморски сили в Черно море. В тях ще участват 4000 румънски войници. В румънски военноморски бази скоро ще пристигнат нови американски кораби и самолети. В тези бази вече има инсталирани стратегически и тактически ракети с ядрени и конвенционални бойни глави. По всяка вероятност ще пристигнат още танкове, бронемашини и друга военна техника. Както и нови попълнения от американската морска пехота.

А премиерът трябва да обясни пред парламента какво е участието на България в тези „нови“ военни сили на Алианса в Румъния и в Черно море. Председателят на парламента Димитър Главчев се ангажира да уведоми премиера Борисов и да го покани да коментира, създалата се извънредна ситуация.

Междувременно  агенция Ройтерс вече съобщи, че Черноморските сили на Алианса се създават с ядро от около 4000 румънски войници, към които ще се присъединят военни подразделения на още 9 други държави и в добавка се очаква да пристигнат и нови 900 американски военни. Без да говорим за новите кораби, самолети и прочие военни атрибути.

Освен това, на полеви учения в Румъния ще бъдат изпращани и контингенти от полски, български, португалски, италиански и немски войници. Предвижда се също румънските и българските военно-въздушни сили да бъдат подпомагани от британски, канадски и италиански изтребители. А за да се подпомогнат нашите военноморски сили, в българските пристанища ще нахлуят нови кораби на НАТО.

С други думи, подготвя се впечатляваща щатска военна машина в Черно море.

РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА ЗАЩО БЕШЕ ЦЯЛАТА ДАНДАНИЯ ОКОЛО ЗАКУПУВАНЕТО НА НОВИ САМОЛЕТИ И КОРАБИ ЗА БЪЛГАРИЯ?!

Трябваше да дадем един – два милиарда долара, за нови БЪЛГАРСКИ самолети и кораби, които, заедно с тези на САЩ да се „противопоставят“ на руската „заплаха“ в Черно море.

РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА ЗАЩО БОРИСОВ И ГОРАНОВ ВЗЕХА ОНЕЗИ 16 МИЛИАРДА ЗАЕМ?!

Всичко това са били целенасочени и добре обмислени стъпки на Кабинета Борисов, които да подготвят българската армия за ВОЙНА с РУСИЯ.

Само че РУСИЯ в Черно море си е  У ДОМА. А Натовците воглаве със САЩ се намират на хиляди километри от своите граници. За какво сдържане на Русия може да става дума?! И ще участваме ли ние във война с нашите руски братя и двойни освободители?! Защото не друг, а Русия ни освободи от страшното турско робство. Освободи ни и от алчния капитализъм след Втората световна война. Най-новата ни държава съществува на картата, благодарение на руската кръв, пролята за свободата на родината ни. Това е истината!

Но ако за момент, мислено обърнем нещата, и самолети, кораби и бойни подразделения на Руската федерация се появят на стотина километра от границите на САЩ, това ще се приеме ли като сдържане на янките? Ами тогава Русия може съвсем спокойно да разположи свои войски и военна техника до морската граница на САЩ.

Истината е, че това „създаване“ на нови и нови морски и сухопътни сили около границите на Руската федерация е безумие, което може да завърши само по един начин. С пълен финансов и военен разгром на янките.

Ще участваме ли ние, българите в това ново англосаксонско безумие? Ще вдигнем ли оръжие срещу нашите руски братя, на които дължим свободата си и самото съществуване на нашата днешна държава?

Със сигурност българският народ няма да участва във война срещу Русия. И нека натовските началници и техните български пудели да не си мислят, че нещо може да ни вкара в братоубийствен конфликт с нашата посестрима Русия и с руския народ. Да не говорим, че от такава конфронтация, единствените губещи ще сме ние.

Защото загубим ли своя най-могъщ защитник – Русия – янките ще ни видят сметката за броени месеци. И държавата България ще изчезне безвъзвратно от картата на света. Това е! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

30 коментара

  1. Слугата си е слуга, дори да го назначиш за цар, той остава слуга и продължава да сервилничи на господарите. Такива са и гробарите и олигархо-комунягите и алчните патриотари. За турските партии и случайниците на Марешки няма какво да се каже, те са по скоро фирми, отколкото партийни формирования. Един Радев си имаме, но и той я кара умерено и дипломатично, а ножът е опрял до кокъла и нито България ще остане, нито българи, ако театърът на бойните действия се завърти като торнадо в Черно море. Така и няма да разберем кой е бил победителят в тази последна война.

  2. ПРОКЛЕТ ДА Е МАФИОТА БОРИСОВ И ВСЕКИ КОЙТО ЗАСТАНЕ СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ

  3. Статията е писана от антибългари вербувани от руската пропаганда.Русия много отдавна е военизирала Черно море и тя показа с действията си в Крим и в момента завладява Украйна,а ние сме граница на Европа и сме също у дома си. Тази статия е руска пропаганда и е писана от руснаци за руснаци,които нямат място в Б-я.

    • Сафо,гад соросоидна затвори си миризливата уста.БЪЛГАРИЯ С РУСИЯ,СМЪРТ НА КРАВАРИТЕ.

  4. мдаааа…ще участваме разбира се във войната, но на страната на Русия!!!!!!
    Още от сега е наложително да нападаме кой с каквото може навлеците-окупатори. Дори със саботажи и диверсии !!!!!

  5. …англоговорящ, където и да го срещнеш шамар му удари!!!!! Винаги има за какво !!!!

  6. …сега стана ли ви ясно защо Бойко толкова настоятелно строи магистралите? Те не са за нас!!!!! Те са за придвижване на Престъпната американска армия!
    Поздрави от Мюнхен

  7. ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ И УПРАВЛЯВАЩИ МАФИОТИ И ПРЕДАТЕЛИ КОИТО НИ ВКАРАХА В НАТО НА ПРЕДНАТА ЛИНИЯ БЕЗ ДА НИ ПИТАТ И ПОЯСНЯТ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ИСКАМЕ ИЛИ НЕ ЩЕМ АКО НИ ЗАБЪРКАТ ВЪВ ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ ЩЕ СА НИ ДАЛИ ОРЪЖИЕ С КОЕТО ЩЕ ВИ ОТКРИЕМ КЪДЕТО И ДА СЕ СКРИЕТЕ ЗАЕДНО С ВАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ ОРЪЖИЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАКУПИ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН БЪДЕТЕ РАЗУМНИ НЕ СИ ИГРАЙТЕ С ОГЪНЯ НЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ ЗАПЛАШЕНИ ОТ БРАТУШКИТЕ НЯМА ДА ВОЮВАМЕ ЗА ЧУЖДИ КАУЗИ МИСЛЕТЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИТЕ И НА КОЙ БОГ СЕ КЛАНЯТЕ И ОХРАНАТА ВИ КОЯТО ЗАПЛАЩАТЕ С НАШИТЕ НАРОДНИ ПАРИ НЯМА ДА ВИ СПАСИ НИТО НАТО ТАЗИ Е ВОЛЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ ХРИСТИЯНСКИ ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВЕН НАРОД ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ КОЯТО ПРИЗОВАВАМЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ВАС

  8. Имало един народ в който закривали болници, всяка година умирали 500 деца от липса на лекарства и хиляди възрастни от глад, болести и мизерия. Но ръкопляскал на Президента който искал да даде 4 МИЛИАРДА за БЕЗПОЛЕЗНИ самолетчета!!!
    Този народ имал пари да храни араби и африканци, и давал 1250 лева за тях, а за родителите си пенсионери по 200 лева…
    Този народ нямал пари за бездетните семейства за инвитро, но имал ДВА МИЛИАРДА за саниране на панелки с ГОРИМ некачествен стиропор на 5торна цена.
    Този народ можел да търпи безкрайно, дори и цигани да изнасилват бабите му, да крадат и безчинстват и да убиват децата му.
    Основното занимание на този народ било да слуша чалга, да злослови, да плюе всички и да се рекетира взаимно.
    Полицаят рекетирал шофьорите, лекаря и болничния персонал болните, администрацията гражданите, всеки който можел мачкал и искал пари от останалите, а правителството и парламента крадели от всички….
    След това този народ се чудел защо е беден, нещастен и има най-голямата смъртност в света….
    Чудел се защо изчезва и живее в мизерия…
    Как да отрезвим пияния тръгнал към пропаст, как да събудим спящия роб, как да отворим очите на слепия, какво да извикаме да ни чуе глухия….
    Има ли надежда за България, има ли Бъдеще за децата ни. Ще изчезне ли рода ни. Ще пропилеем ли всичко само за едно поколение. Ще бъдем ли прокълнатия изчезнал народ…
    И всеки чакал, всеки живеел ден за ден, всеки мислел за собствената си душичка, никой не виждал какво става в съседа, в балканските държави и по света.
    Всеки си мислел, че щом има ракия, пълен килер със зеле, чалга и цигари животът е прекрасен и вечен…
    А Турция не чакала – един кошмарен ден Ердоган заповядал 400 000 армия да се локализира на границата на България, а турците, циганите и арабите в нея да извадят скритите оръжие и да обявят независимост на района на земите ни до Пловдив и Варна!!!
    И тогава България видяла какво са истински бежанци – стотици хиляди Българи от анексираните ни територии бягали с каквото могат към София. А било пролет и дъждовете се смесвали със сълзите им…
    И народа разбрал … че е НАРОД. Че сме едно цяло, че сме Българи, че сме една кръв и една душа!!!
    Че не се ли обединим, като едно цяло, и не изчистим ли паразити и предатели – загиваме!!!
    И политиците стигнали до затвора имали най-голям късмет… Никой политик от Прехода не бил пощаден!!!
    И тогава народа видял, че има честни, умни и способни Българи. И заедно с тях съградили всичко отново. И върнали си енергетиката, върнали си водоснабдяването, върнали си мините и развалили всички концесии. Съградили силна икономика. Създали армия която да ни пази от всички възможни заплахи. Създали ново общество на братство и равенство, защитено чрез Референдуми и директна Демокрация от предатели, диктатори и зли хора.
    От България тръгнала нова религия. Религия съживила знанията на Белите Арийци.
    Тази религия завладяла сърцата на руските ни братя и скоро станала световна и спасила човечеството от унищожение и мрак… И така се спасил народа ни…
    А Турция не оцеляла дълго. Ердоган бил детрониран и султаната му се разпаднал на няколко държави. Цариград пак станал Български и народа ни си взел старите земи чак до Анкара и Българската планина до Анталия!!!
    Имало един народ – силен, мъдър древен и могъщ.
    И винаги ще го има , защо е Душата и Сърцето на Човечеството!!!
    От Петър Евтимов

  9. ….нека всеки си пресметне най-грубо 4 млрд. плюс 2 млрд е равно на 6 млрд лева…… При 1 милион работещи и създаващи БНП реално това прави по 6000 лева от всеки работещ !!!!! И то само от този разход !!!!! Сега ясно ли ви е, че причината за мизерията ни не е ниската производителност, а крадливата шайка наречена „политически елит“. Нека всеки трудов индивид сам за себе си да си отговори, дали му е възможно да спести горната сума за семейството си от „заплатата“ дето му я дават изедниците.

    • От много време е ясно , ги няма Ботев и Левски да вдигнат народа.

  10. САФО С ЛИЗБИЙСКИЯ ПСЕВДОНИМ ДА СИ ПИЕШ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА НР СИ ДОБРЕ

  11. АМЕРИКАНЦИТЕ НИ ОКУПИРАХА КАТО ИНДИАНЦИТЕ В АМЕРИКА БОРИСОВ КАКВО СТАНА С ВИЗИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ЗА АМЕРИКА

  12. Егаси и боклучавата статия. Даже и Близ и Пик задминахте по русколизане.
    Руснаците били “двойни освободители“. Така ни “освободиха“ осовбено втория път, че за 45 години от едно от първите места, останахме на опашката в Европа.
    Естествено, че ще участваме в учения на НАТО. Та ние сме в НАТО, СССР умря отдавна, даже вече изгни!

    • Сътвореното за 45 години даде дом на всяко българско семейство /други в света няма/, и е толкова много , че вече 27 години се краде и още има!

  13. Харесвам статията на Петър Ефтимов ,а тези които защитават Америка и НАТО не са българи а продажници. Запитайте ,кой военен и кой гражданин в България ще вдигне оръжие против руския народ-няма да намерите такива.Така че ,питам Соф и другите ,Вие ще го направите ли????????????

    • Тези са „ветропоказатели“, ще чакат на къде ще духне вятърът и първи ще надуят фанфари.

  14. Само Иво Македонски може да интерпретира така фактите.Държавите от НАТО ротационно ще участват в учения.Състава от 4000 румънски войници,са в своите части.Естествено е да участват и кораби и авиация,и танкове.Тъй като нито румънците нито ние разполагаме със съвременна техника,естествено е да участват и американци със своите кораби и самолети.Освен това при желание руснаците могат да изпратят наблюдатели на ученията.

    • Дрън, дрън! Нека влезе мечка при съседът ти, и изкарай мед за гостоприемство.

  15. Нещата са по-страши и много подли. Бъгарският народ може да симпатизира на Русия, и други народи симпатизират, но продажни правителства наливат пари в НАТО, не в Русия. Ясно е кой е агресорът, който почти цял свят хрантути и пак благодарение на продажни политици. САЩ произвеждат 5 пъти по-малко, от колкото консумират благодарение на такива подлоги като политиците в България/и други по сета/. Тази година България ще налее 4 милиарда за да работят заводите на янките….

  16. Борисов българоубиеца и шайката му герб са заплаха за националната сигурност на българия вън от живота на българския народ предатели народа на българия никога няма да вдигне ръка срещу брат си освободителя проклет да си бойко заедно с внука си

  17. Петър евтимов благодаря ти за прекрасната приказка но кой ще поведе народа за да стане действителност чакаме отговор от президента румен радев нали за това го избрахме да сбъдне мечтите от приказката

  18. Ще доживеем ли господи да видим българоубиеца борисов и шайката му герб в затвора не искаме мафиоти да ни управляват мафиота борисов българоубиеца надмина василий българоубиеца

  19. Зов за помощ до великия братски руски народ и до владимир путин миротворец на света помощ братя спасете ни от управляващия мафиот българоубиеца б борисов и шайката му герб измори и прокуди българския народ който никога няма да вдигне ръка срещу вас спасете ни от българоубиеца борисов който надмина василий българоубиеца побързайте народа загива обичаме ви и никой на този свят няма власт и сила да ни раздели

  20. Какво мисли Президентът като държи много да не напиша е ЕС и НАТО!

  21. ТАЗИ ПО- СТАРА СТАТИЯ КОРЕСПОНДИРА С НОВАТА И Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ МИ ЧАКА В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ И ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ, АМЕРИКАНСКИЯ СЛУГИНАЖ. МИЗЕРИЯ ВИСОКИ ЦЕНИ И ВОЙНА В СКОРО ВРЕМЕ ЧУКА НА ВРАТАТА НИ. ТЯ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ОТ КОСОВО , УКРАЙНА ИЛИ НЯКОЙ НОВ КОНФЛИКТ КОЙТО ЩЕ СЕ РАЗИГРАЕ НО ТОВА НАБЛИЖАВА С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *