САЩ затягат силно примката около врата на Зеленски и той го знае. (С ВИДЕО)

През последните дни политическите решения на украинския президент издават нарастващата му паника. Ако преди сме ставали свидетели на нелогичното му поведение и сме си го обяснявали с пристрастеността му към наркотици, каквито данни изобилстват с публикации в медиите, то сега Зеленски излиза от релси, защото вероятно е осъзнал, че е пътник.

Наскоро съветникът на бившия държавен глава на Украйна Леонид Кучма – Олег Соскин заяви в своя YouTube канал, че причината за истерията на Зеленски, както казва той, се корени във факта, че е осъзнал, че вече няма кой да се бие на бойното поле. Допълва, че мъжете в Украйна си дават ясна сметка, че отиват със сигурен еднопосочен билет на фронта.

Олег Соскин, съветник на бившия президент на Украйна Леонид Кучма

Соскин е прав, има защо Зеленски да се притеснява от оголването на бойно му поле откъм войници. Защото колективният Запад очаква от бившия телевизионен шут да продължава войната и да жертва гражданите си без да му мигне окото. В противен случай ястребите на САЩ и зачуканите от тях на ръководни постове в европейските страни безмозъчници трябва да признаят, че те и НАТО са загубили. Позор, който американците не искат да преживеят, особено на фона на задаващите се президентски избори в САЩ след година и за които вече започна кампанията.

Те ще карат сенилния си президент да дрънка, как украинците печелят на фронта, купените им и надарени с безсрамие медии да повтарят глупостите на Байдън до безкрай, само и само да запазят шансовете си да задържат властта.

Но ми се струва, че зад истеричните действия на Зеленски има по-сериозна причина.

Убеден съм, че той е осъзнал, че неговите „приятели“ от САЩ вече са затегнали примката около врата му.

Володимир Зеленски награждава с медали за храброст осакатени войници

На тях не им трябва Зеленски просто да хвърли народа си курбан, за да спести историческия им резил, че са разгромени брутално от Русия. На тях им трябва жертва, с която да се оправдаят пред избирателите си в Америка, които все повече осъзнават, че управниците им не струват, че ги предават и вкарват в ужасяваща криза, заради пълната си неадекватност. Трябва им алиби и пред света, че не са пребити от онази Русия, за която обясняваха, че се намира едва ли не в родово-общинен строй и не разполага нито с добра армия, нито с добри оръжия.

Защото се оказа, че страната под управлението на Путин не само е в много добро икономическо състояние, въпреки продажните му неолиберали, но и военната промишленост на Русия превъзхожда значително съвкупността на всичките европейски военни промишлености, воглаве с тази на САЩ.

Ето защо американците искат да пожертват Зеленски!

Няма никакво значение, дали ще го ликвидират преди или след свалянето му от ръководния пост.

Олексий Резников, министър на отбраната на Украйна

Затова и той реши да смени преди дни военния си министър Олексий Резников. Медиите в Украйна под контрола на бившия комик заговориха, че причината за исканата оставка са корупционни практики във воденото от Резников министерство. По същото време Зеленски арестува и бившия си шеф Игор Коломойски, собственик на телевизията в която той се изявяваше, като смешник в продължение на години. Причините за ареста на олигарха, пак според подопечните на Зеленски медии са, че Игор изнесъл огромни суми зад граница. И не само.

Кое е общото между двата случая?

Общото е, новата линия на Зеленски да се бори с корупцията в страната. Истината зад тази благородна на вид инициатива на паникьосания от приближаващата се присъда украински президент е, че и в САЩ и в Западна Европа хората започнаха да задават постоянно въпроса: Къде потънаха милиардите за Украйна?

Излизат репортажи за накупени къщи и имения от семейството на Зеленски и от обкръжението му. Усещането в западните общества е, че те гладуват, а украинският президент покровителства ширещата се в страната му корупция. И именно тя е мотивът, който САЩ са избрали да за да го отстранят.

Ето защо Зеленски се опитва да изпревари събитията и да прехвърли вината на друг!

Нали нямаме никакво съмнение, че той не знае от вчера, че Коломойски е олигарх и с какво се занимава? Коломнойски е основният спонсор на политическата партия и президентската кампания на Зеленски, а също и на кариерата му в шоубизнеса. Предаването на Зеленски „Квартал 95“ години наред се излъчваше по телевизията на същия Коломойски. И защо Зеленски маха точно сега именно военния си министър, след като в западните независими сайтове се говори отдавна, че част от оръжията доставяни от САЩ и Европа се препродават от Киев на черния пазар

Ясно е защо!

(Текстът продължава след видеото)

Но независимо какви номера измисля Зеленски, съдбата му вероятно е предупределена. Той трудно ще избегне участта си да се превърне в алиби на САЩ за провала в Украйна. Още повече, че Америка на Байдън има нужда от друга игра, за да убеди американците да гласуват за него или за друг подставеник на президентския пост.

Задкулисието в Америка има нужда от друга война. Война с Китай! Още повече, че именно Поднебесната империя застрашава икономиката на САЩ.

Но за един нов конфликт, американците не могат да извадят от ръкава си нова армия. Ето защо ще започнат да пренасочват войските си най-напред от Източна Европа към новата локация. Наскоро телевизионния канал NBC излезе точно с подобна новина, че Пентагона обсъжда дали да замени изцяло, частично или направо да изтегли войските си от тези географски ширини.

Джо Байдън и Володимир Зеленски

А защо Източна Европа ли?

Защото вече няма какво да окрадат от тук. И няма нужда от армия, която да следи за гладкото протичане на процеса.

Вероятно ще задържат войници в Полша, която се оказа още по-верен бастион на интересите на САЩ дори от Германия. А и да подпомогнат полската окупация в Западна Украйна и откъсване на територия в полза на Варшава.
В този смисъл, каквито и фокуси да прави Зеленски, бъдещето му се очертава все по-мрачно.

И той го съзнава в промеждутъците на две линии бяло!

Автор: Валентин Кардамски

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Беня Коломойски притежава търговското пристанище Одеса, оттам тръгнал с бизнеса нявга, с грамофонни плочи, дънки, фарца. Собственик на най голямата банка, Приват банк, нефто рафинерии, и егоист, дели само на едно и кашмерин тохес

  2. Зелката на Зелката е в опасност. Да обаче мръсотиите които създадоха САЩ и в Украйна и в Източна Европа, дълго ще вонят. Този луизянски самодоволник, който ни изпратиха тук, такива люти манджи забърква, че и с цялото си посолство да се изнесе, у нас ще ври и кипи. Омразата и разделението са на лице. Сега, в сянката на американските дула, някои слабоумници дерибействат. Ако тази сянка отплува, ще има откат. Това обаче, никак не е за доброто на изпосталялата ни нация. Вземем ли да се избиваме, съседите ще ни глътнат, сдъвчат и изплюят в някое море, защитавайки малцинства, демокрации, балканският мир и прочие.

  3. Никой няма да убива надрусаната зелка. Зелката ще си вземе, е чак всичко не, но достатъчно голяма част от накраденото и ще отиде да си доживява старините в някоя топла страна. И не защото американците са човеколюбиви, а защото ако го убият следващия път когато им потрябва парцал, който да им свърши мръсната работа, кандидати няма да има. Такива ангажименти се поемат с условия,най-важното от които е гарантиране на сигурността.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *