САЩ готви ПРЕВРАТ В РУСИЯ! „Цветна революция“ трябва ДА УБИЕ ПУТИН и да разпарчатоса страната! Виж Тук:

rusia_usa3
Големият полски писател Хенрих Сенкевич показа в своя великолепен роман „Кръстоносци“,  изключителното коварство и подлост на западните рицари – кръстоносци. За тях понятията „чест“ и „достойнство“  не съществуват. Единствената им цел е да те убият, без значение с какви средства ще го сторят.

В тогавашния средновековен свят, кръстоносците – разбойници биват представяни като носители на „вярата и честта“. И техните днешни наследници ползват същия коварен и лицемерен прийом, като се крият, пак така подло и цинично, под оръфаните и разкъсани от прекалена употреба, знамена  на „свободата и демокрацията“.

Най-разпространеното клише за Съединените щати е, че тази държава се управлява от честни хора, които се грижат за демокрацията и човешките права. До средата на 90-те години това клише, набито в главите на хората по планетата с много пи-ар и пари, работеше безотказно. Докато икономиката на САЩ в един момент не падна, парите им не намаляха… и истината лъсна:

С времето все повече хора започнаха да си задават все повече въпроси. Като например: Честно ли е най-мощната армия в света – американската – да напада като разярен звяр и без всякакъв повод стотици пъти по-слаби държави като Панама, Ирак, Сомалия, Судан, Афганистан, Сърбия и Либия, а Сирия, чрез армия от джихадисти?

Според плановете на САЩ, Русия трябва да бъде завладяна и разпокъсана на отделни държави!
Според плановете на САЩ, Русия трябва да бъде завладяна и разпокъсана на отделни държави!

Грижа за демокрацията ли е разрухата и вилнеещите терористични банди във военно опустошените от САЩ страни, след военната намеса на „най-демократичната“ държава в света?

Спазване на човешките права ли е бруталното убийство на стотици хиляди и милиони невинни хора, определяни от Щатската администрация като…“съпътстващи военния конфликт жертви“?

А ето я истината истината: Факелът от Статуята на свободата в Ню Йорк е подпалил, според световно известния американски писател и есеист, Гор Видал, над 300 военни пожара, след приключването на Втората световна война.

Тези няколко факта само открехват завесата, зад която се крият зловещите тайни на прословутата американска „демокрация“.

Ако продължим разсъжденията си, ще видим, че войните съвсем не са единственото средство на Запада, за поробване и ограбване на народите по планетата. Изключително удобни през последните 50 години за САЩ се оказват и така наречените „цветни революции“, които на практика са държавни преврати, организирани от висши щатски функционери и агенти на ЦРУ.

Такъв е случаят с много държави по света:  „Нежната революция в Чехословакия, „Революция на розите“ в Грузия, „Оранжевата революция“ в Украйна, в Сърбия…

Не бива да забравяме и така наречената „Арабска пролет“, по времето на която, терористи, финансирани от Сорос и ЦРУ, организираха преврати, насочени срещу законно избраните правителства на арабски държави като Египет, Йордания, Бахрейн, Либия, Сирия, Мароко и др.

Такава „Нежна революция“, соросовите поддръжници, се опитаха да направят и в Русия през 2011 г. Но тогава опозицията в Руската федерация беше прекалено слаба. И понеже сега, същата тази опозиция е още по-слаба, в „битката“ се включват американските и западни медии за масова дезинформация.

Огромният и мощен Западен медиен тръст от години внушава как в Русия икономическото положение е катастрофално, хората изнемогват, и на всяка крачка милиционери с автомати дебнат гражданите. Как в огромната славянска страна всичко е под контрола на „зловещия тиранин и диктатор“ Путин.

На всички е ясно, че омразата, която блика от всяка дума на дебелобузестия и прегракнал от ярост Чичо Сам с гащи на раета и звезди, се крие в простичкия факт, че руският президент Владимир Путин и Русия катастрофално объркаха заробващите света планове на банкерите от Уолстрийт и войнолюбците от Пентагона.

 

И САЩ бяха обхванати от панически страх пред изскочилата като че ли от нищото, огромна и ужасяваща нова РУСКА МОЩ, на която стария Запад, се оказа, че не може да отвърне с никаква що годе свястна доктрина за възстановяване миналото „величие“ на бившия хегемон.

Затова, през 2014 г.,  екс заместник директора на ЦРУ, Хърбърт Майер, заяви пред американското списание «The American Thinker», че той не вижда друг начин да се победи Русия, освен чрез организирането на „цветна революция“, начело с „недоволни олигарси“, платени от Запада, която революция да принуди Путин да напусне властта или с повече късмет – Владимир да бъде убит!

Скоро след това, през октомври 2016 г., вестник „Файненшъл таймс“, се помъчи да промие мозъците на руснаците с тезата, че  Русия се срива финансово вследствие на западните санкции и рязкото падане на цените на петрола.

Тайният замисъл на тази прозрачна пропаганда е: Агенти на ЦРУ, под кодовото название „олигарси“, да се  вдигнат на „революция“.

Но, олигарси и революция – това е съвсем ново изобретение на  „анализаторите“ от ЦРУ.  И съвсем неосъществимо.

По простата причина че, Владимир Путин изгони „недоволните“ олигарси от Русия, много отдавна. И сега зад него са Руският народ, Военно-промишленият комплекс, Армията и Руските разузнавателни управления, които са най-наясно с неистовия стремеж да бъде унищожена напълно тяхната велика родина.

На всичко отгоре сключения здрав съюз между Русия и мощните Китай, Индия и Иран, правят САЩ да изглеждат като недорасъл ученик-вагабонтин, пред строгият си учител.

putin132

Зад Руският президент са почти всички партии и целият руски управленски елит, който осъзна, че със САЩ не може да се преговаря, защото целта му не е да се постигне разбирателство. Целта на Америка е да унищожи Русия.

Въпреки тези отчаяни напъни на янките, Русия и руският президент Владимир Путин си свиркат и вървят спокойно напред. Към победа над разкапаната западно-щатска върхушка! Понеже освен всичко друго, Руската федерация има най-важното предимство:

Има правотата на каузата, че защитаваш родината си и света, от безмилостен агресор.

Именно затова, целият свят е на страната на достойния, честен и справедлив политик и държавник. На страната на ПУТИН – МИРОТВОРЕЦА!, Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Прекрасна статия отразяваща действителността такава каква то е.

  2. Всичко е точно1 Само ще добавя, че трябва да прочетем отново Маркс, Енгелс и Ленин…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *