Кошмарна манипулация! ГЕРБ-активисти МАСОВО ПЛАШАТ ПЕНСИОНЕРИ И ЦИГАНИ, че ще им Спрат Пенсиите и Помощите, ако Гласуват за „Комунистите“! 50 % от българите не знаят за Референдума! Виж Тук:

цигани
ГЕРБ лъжат и манипулират народа дори в изборния ден!

Истината излезе от устата на една неука и възрастна циганка, която се беше завтурнала да гласува в ранни зори. На репортерския въпрос защо така бърза и с какви нагласи е тръгнала, тя изплашено се облещи, че разбрала, че ще й спрат пенсията, а на децата – социалните помощи, ако не гласува.

Репортажът бе излъчен рано сутринта по Нова телевизия на живо. Жената си каза и за кого се е затичала да гласува. Но разбира се я отрязаха. Не само защото ще нарушат правилата, но и защото Борисов ще реже уши, или направо глави, в подопечната си медия.

Истината излезе наяве и се промъкна неохотно и в отделни новини в различни сайтове: Хората по селата са масово агитирани и жестоко манипулирани от слухове, че ако не гласуват за ГЕРБ, остават без пенсии!

Схемата този път е убийствена. Ненапразно Цецка тичаше ту в Долна паланка, ту в Голямо Дъбово, ту в Горно нанадолнище. Избираше селца и малки градчета, където изнасяше безумни речи. Тук обещаваше водопровод, другаде асфалт, на трето място – да оправи канализацията. Но на бедните и изтерзани хорица и през ум не им минаваше, че това не е в приоритетите на президента и той нищо, ама нищо от обещаното не може да свърши. Те слушаха със зяпнала уста, а щом Мамата си тръгнеше, местни гербаджийски агитатори им пускаха партенката, че ако не гласуват за нея, ще дойдат страшните комунисти и ще им спрат пенсиите и помощите, а хлябът ще поскъпне.

цигани1Тази сплашваща практика на ГЕРБ се оказа масова и много ефективна, стана ясно днес. От ранни зори по селата тълпи пенсионери кретат до урните и гласуват за Мама от страх, да не им спрат мизерните държавни подаяния.

Гениално! Вместо да купуват гласове, герберастите се изхитриха и заложиха на страха!!!

Страх, който тресе хората вече 26 години. Че ще станат още по-бедни и нещастни, отколкото са, доколкото това е възможно, разбира се. Същите слухове се пускаха и в пенсионерските клубове в големите градове, пък там – който се хване. И в циганските махали, където веднага хванаха декиш.

Да свириш по струната на мизерията е мерзко!

Да плашиш нещастните възрастни и неуките е престъпление!

Но пък има ли престъпници, които се срамуват да поизлъжат?

пенсионер

По телевизиите удобно ни обясниха, че няма такова нещо, че пенсия не може да бъде спряна, надълго и нашироко обсъждаха квадратчето „не подкрепям никого“, вдигаха вой до небето за секциите в чужбина…

И Голямата Бомба: Половината от хората не знаят, че днес се провежда референдум!

И това никак не е странно! Над Референдума на Слави властта на ГЕРБ спусна такава информационна мъгла от дезинформации и лъжи, редувани с дълги периоди на тишина… че част от хората го приеха като концерт на Слави, а други пък разбраха, че Дългия искал да атакува властта и да става президент! Въпреки че Слави изобщо не се е кандидатирал. Но тази дребна подробност потъна в масовата манипулация и дезинформация.

И в момента в по-малките населени места крият бюлетините от референдума на купчинка отстрани, а в големите – ви тикат в ръката президентнската и строго питат искате ли и друга?

Така днешните избори бяха опорочени отвсякъде!

Още в началото станаха ялови.

А на нас ни остава да се надяваме дано в опосканата и доведена до скотска мизерия България са останали поне 50 процента мислещи хора.

Защото маргинализираното стадо вече е манипулирано и излъгано.

Можем ли поне веднъж да докажем, че въпреки политиците си, не сме страхливо и покорно стадо? А ГОРД НАРОД! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *