Сашо Майонезата: Елен изклати цял футболен отбор!

Сашо грозенАлександър Найденов – Майонезата подскочи от обида след  последното интервю на бившето си гадже  Елен Колева и този път мина границите на приличието, нахвърляйки се върху нея с груби обиди и каруцарски определения.

Причината е, че родна медия излезе със заглавие „Не знаех, че живея с психопат“, думи, които Елен отказа да е произнасяла и даже се закани да съди медията. Това обаче не попречи на Сашо да даде поредното си, изъплнено със злоба изявление.

„Кой е психопатът – вие решете. Има жени, които могат да мислят с главата си. Има и други, които го правят най-вече с „оная“ си работа. Изобщо не ме интересуват мнението и  квалификациите на жена, която са я изклатили анално още като е била на 12 години в някоя градинка на родното й градче“, избухна Найденов в отговор на думите  на Елен, като допълни, че  това са думи на самата Колева,  която по време на връзката им сама му е признала за „подвига си“ в градинката. Нещо, което стресна и най-върлите му почитатели. Дори да е признала, звучи невроятно, а на 12 години още по-невероято. А дори да е вярно 1 процент, просто не е за говорене.

Бизнесменът обаче продължава да с разкритията си и вади нови факти за нея – „че била изклатила цял футболен отбор заедно с резервите до крехките  й 24 години, но той го узнал късно, иначе никога нямало да се забърка с нея.

Александър не се смята за виновен, че кариерата на Елен не вървяла. Той я бил спрял само веднъж от роля и тя била да се снима гола и после да я изнасилят в някъкъв филм. А „сдуханият, нисък и трътлест“ режисьор я поканил, защото  бил от „бившите й тъпкачи“.

Повечето от от междукрачните й контакти  са били свързани с „професионалното й израстване, твърди майонезеният бос…. Да ти таковам „професията“ да ти таковам  и „златните шансове“, дето си ги изтървала, обръща се индиректно  бизнесменът към жената, с която живя шест години и заради която заряза съпругата си.
Каквато да е била или да не е била Елен, възможно ли е да се говорят подобни неща пред хората, дивят се читатели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Отвратително и просташки е да се изказва тоя дърт вампир така за една девойка с която е бил, най малкото ако имаше възпитание!Дори и да е истина всичко, това е страшно гнусно за него!Каквато и да е тя е по прекрасна от него и на външност и на душевност, най малкото че е доста по млада от него. А,като е така защо беше с нея толкова време да и губи младостта.Ако е в чужбина ще го осъди за загубеното и време!Отвръщавам се от такива мъже! Тарикат мъж не писка! А като се фуклявеше с младо гадже и заряза семейството си, тогава беше прекрасна! Отвратителен сте господин милионер с гнусотиите си и милиарди да имахте не бих ви погледнала!

  2. Спри бе, педерсаст! Как може да говориш така за жената, на която си казвал, че я обичаш? На 12 години – анално? Ти луд ли си, болен мозък нещастен?
    Как ли ти е търпяла меката пишка и сбръчканата физиономия? И защо ли не вземе да те осъди сега, нещастник такъв!

  3. Дали не е много ПРОС тоя???? Хахаха сигурно се е надрусал?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *