Самоубийствената Победа на ГЕРБ! С Нагли Фалшификации и Купен Ромски Вот Фандъкова взе София с 20 000 гласа повече от Манолова!

20 366 гласа са наклонили изборната победа в полза на Йорданка Фандъкова. Досегашната кметица на София е получила 49,98% от гласовете, а опонентката й Мая Манолова – 45,13%, при изборна активност от 40%. Т.е., случи се обратното на това, което тръбяха всички платени социолози преди балотажа – че Фандъкова ще размаже Манолова с минимум 15%. Разликата се оказва съвсем минимална, а победата на даскалицата по руски – пирова! Трябва да се има предвид и това: Със сигурност тия „експертни“ коментари, които се развихриха най-ожесточено в деня на вота, са отказали от гласуване голяма част от гласоподавателите на Манолова, които, отвратени от циганската одисея от първия тур в полза на ГЕРБ, са се отказали да участват в поредния манипулиран гербаджийски цирк.

Ето какво се случи на балотажа: В столичните секции, в които преобладават ромите, подкрепата за несменяемата кметица Фандъкова надхвърля 92 %. И само за статистиката- на първия тур същата събра „само“ 82 % от ромския вот. Днес лъсна и фрапираща грешка на ЦИК, която е довела до вписването на 100 000 несъществуващи избиратели в столичните изборни списъци. В официалните им списъци и в сайта им е посочено, че потенциалните гласоподаватели в София са били 1 165 955, а не реалните 1 064 705 души. Подобни грешки са допуснати не само в София, но и в Плевен и в още 7 български области. Статистиката на балотажа в София сочи още: 2300 недействителни бюлетини, десетки празни протоколи без резултат и 23 жалби за купен вот. В 8 от протоколите пък председателите на комисии са се подписали без да е попълнено колко са гласовете за Фандъкова и Манолова”. Има данни, че пред изчислителния център десетки чували са отваряни и в тях е ровичкано.

За първи път имаме избори, на които градската десница обединява усилията си с лявата БСП за да свали статуквото. Лявото и дясното са екзистенциални противоположности като плюса и минуса и в световната политическа история са се събирали само в два случая – за да свалят някоя диктатура или преди война. А война не се задава. Тогава?!… Десните арх. Игнатов и Борис Бонев призоваха избирателите си (в болшинството си реститути и бесни анти-комунисти от кариерата. б.а.) да подкрепят лявата Мая Манолова. И те го направиха масово, така че 11% от гласовете, подкрепили острието на БСП, се оказаха именно на хора от редиците на тъмно-сините в София.

Фрапантно малката разлика в полза на Фандъкова, съчетана с доказателствата за масова ромска платена изборна любов, няма как да не будят съмнения за честността на тези избори. Затова и от щаба на Манолова настояха за касиране на вота.

Направи ли ви впечатление, че вчера след края на изборния ден в 20 часа екзитполовете твърдяха за преднина на Фандъкова от 13 %, след което започна реалното броене на бюлетините и… само 2 часа по-късно преднината й пред Манолова се стопи на 3 %. След което всички медии замлъкнаха, спряха да показват каквито и да е прогнози. И на сутринта осъмнахме с фанфарите за „бляскавата“ победа на новата – стара кметица с 4.7 % преднина.

Ето и как стои следизборната картина за БСП: На тези избори столетницата успя да спечели кметския пост в четири областни града – Русе, Благоевград, Перник и Разград. В Шумен кандидатът на социалистите загуби само със 77 гласа в полза на кандидата на ГЕРБ, а в Ловеч – с 347 гласа. Като и в двата града са налице огромен брой невалидни бюлетини. Най- вероятно БСП ще поиска касиране на вота и на двете места.

Освен в четирите града, спечелени от БСП, ГЕРБ изгубиха изборите и в Плевен, където спечели досегашният кмет Георг Спартански, издигнат като независим от инициативен комитет. ГЕРБ загубиха също в Добрич от кандидата на местна коалиция ДБГ – Йордан Йорданов. Загубиха в Пазарджик от кандидата на „Новото време“ Тодор Попов, като там ГЕРБ се оказа трета политическа сила и дори не стигна до балотаж. Паднаха и в Ямбол от кандидата на „Пряка демокрация“ Валентин Ревански, както и във Видин от кандидата на Местна коалиция СДС Цветан Ценков.

ГЕРБ спечели балотажите в Пловдив и Варна, но при рекордно ниска избирателна активност и за двата града от около 23 %. Очевидно гласоподавателите също не са имали желание да участват в предварително уговорен мач, както им внушиха социолозите. До урните са отишли предимно пряко заинтересованите от изборна победа на ГЕРБ – местната администрация и родата им, както и платените с по 100 лв. на калпак цигани. Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. БЪЛГАРОУБИЙЦИ МАФИЯ ГЕРБ МАХАЙТЕ СЕ ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МАЙКА ВИ И КУРВЕНСКА НЕ ПРИЗНАВАМЕ ФАЛШИВИТЕ ВИ ЦИГАНИЗИРАНИ ИЗБОРИ ЗНАЕМ КАК ПРЕДИЗБОРНО ТРОПАТЕ КЮЧЕЦИ И РАЗДАВАТЕ ПАРИ НА ЦИГАНИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА СТРЕЛЯМЕ ПИСНА НИ НАХАЛНИ БЕЗСРАМНИЦИ

  2. БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕВВА ЗАТУЙ ЗАЩОТО ВЪВ ВСЕКИ ГРАД ИМА ПО ЕДИН ПОРТНИХ И ЕДНА ФАНДЪКОВА ЗАТУЙ ЧЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПРОСТ МАФИОТ СИКАДЖИЯ ЗАТУЙ ЧЕ ПРОКУРОР ЩЕ НИ БЪДЕ ГЕШЕВ ИКОНОМИСТ ГОРАНОВ ЗА ИКОНОМИКА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ОБРАЗОВАНИЕ И ИДЕОЛОГИЯ ПЛЮС МИГРАНТИ И ЦИГАНИ НИ ИЗБИРАТ УПРАВЛЯВАЩИ ВРЕМЕ Е ДА СЕ СТРЕЛЯ И БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ ЦЕЛТА НА НАТО И ЕС Е ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ ОТ , БЪЛГАРИ , АЙСИКТИР НА ТАКАВА ТЕРИТОРИЯ КАРАКАЧАНОВ И ТРИТЕ РИСУНКИ ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА НАЙ МРАЗЕНИТЕ ВЕЧНО УПРАВЛЯВАЩИ НЯМА НАДЕЖДА БОГ ДА Я ПРОСТИ БЪЛГАРИЯ БРАТСТВОТО СЪС САЩ И ЦВЕТАНОВ ЩЕ ПЪЛНЯТ ГРОБИЩАТА НА БЪЛГАРИЯ В БЯГСТВОТО Е СПАСЕНИЕТО

  3. Да! Не се срамувам да призная, че за пръв път и аз не отидох да гласувам, защото най-после проумях, че от изборите не зависи нищо! Цирк, цирк и пак цирк! Та пък и аз да участвам в него? Неее, не си струва разкарването до изборните секции… Ако никой не отиде да гласува, ще е най-добре!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *