Самозабравиха се! Ненчо и Йоанна искат да ги венчае лично кметицата Фандъкова!

Ненчо-ЙоанаНенчо Балабанов и Йоана Дрганева  най-после се решиха да вдигат сватба, но не каква да е, а тежка!!!

Двамата са решили събитието да стане паметно в техния живот и да ги венчае не някаква обикновена служителка от Граждански ритуали, а кметът на София Йорданка Фандъкова.

Прищявката е на булката, но младоженецът е съгласен. Влюбените ще се врекат във вечна вярност на грандиозно тържество. Йоана искала всичко около церемонията да е пищно и помпозно, за да може да влязат на първите страници на медиите, да покажат, че не са кои да е, а  за сватбата да се говори дълго време.

Не е тайна, че  Йоанна е общински съветник от ГЕРБ, затова била сигурна, че Фандъкова няма да откаже и ще изпълни желанието й. Ненчо също видял в тази помпозност начин да си направи още малко реклама и веднага се съгласил с любимата си.  Фандъкова има право да извършва церемонии по венчавки, но само когато става дума за много важни личности.  Явно бъдещите младоженци се имат за изключителни ВИП персони, щом смятат, че само кметицата трябва да извърши бракосъчетанието им.

В светските среди обаче  вече негодуват срещу бъдещата сватба. „То бива грандомания, бива показност, но тяхното е извън пътя“, коментират в арт средите. Нито Йоанна е кой знае колко добра и известна певица, нито Ненчо е суперактьор, та да искат такъв панаир на женитбата си.

Сватбата е интимно и духовно съешаване между двама души, а те искат да я превърнат в зрелище и цирк.

„Пак добре, че не са поканили Бойко Борисов за кум“, обвиняват ги и им се присмиват с основание техни колеги.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *