Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ненчо Балабанов и Иоанна Драгнева пак се скараха, този път за пари

Ненчо-ЙоанаНенчо Балабанов и Йоанна Драгнева пак се скараха.

След като актьорът изтича чак до Дубай да й даде пръстен и да се сдобрят, сега двамата пак са се хванали за гушите. Причината обаче този път не е сърдечна, а финансова. Актьорът я бил закършил с парите.

Той се надяваше, че ще остане до края на сезона в „Господари на ефира“ и ще лапа добра заплата, но внезапно му резнаха крилцата и върнаха на негово място Геро.

Ненчо не си правел сметката, засипвал любимата си с подаръчета и букети, водел я на скъпи ресторанти. А сега кранчето секна.

Йоанна предложила тя да плаща, но той се обидил. Освен това започнал да изкарва върху нея лошото си настроение заради това, че го изхвърлиха от Господарите.

Драгнева пък навирила нос, след което той се нацупил и не я поканил нито на рождения си ден, нито на благотворителна инициатива, в която участвал и която съвпаднала с личната му дата. Певицата не изпуска подобни мероприятия, които я карат да се чувства щастлива, че плува сред елита. Но на въпросното парти липсвала и всички си шушукали, че двамата пак са на нож.

Йоанна Драгнева наранила мъжкото му его, като го канела на скъпи екскурзии, които искала тя да плати, но Ненчо имал нужда от работа и се врял навсякъде да я получи и да усвои на макс и най-дребната поръчка.

Шушука се още, че актьорът започнал таен роман  с една от адреналинките и Йоанна лудо го ревнувала. На екран той демонстрираше доста палави отношения с момичетата, а това вбесило певицата.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *