Русия чака обяснение от Германия относно разговора за атака срещу Кримския мост. Липсата на отговор ще се смята за признание за вина

Москва очаква обяснение от германските власти относно изтеклия в публичното пространство запис на разговор между висши германски офицери за атака срещу Кримския мост, като липсата на отговор ще се счита за признание за вина. Това съобщи пред ТАСС говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.

„Искаме обяснения от Германия. Официален Берлин е длъжен да ги предостави своевременно. Опитите за избягване на отговор на въпроси ще се смятат за признание за вина“, заяви Захарова. 

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин каза, че въпросът за обсъждането от високопоставени германски офицери на подготвяна от тях поредица от удари с ракети „Таурус“ по Кримския мост ще бъде изслушан на следващото заседание на долната камара на парламента.

По-рано главният редактор на канала RT Маргарита Симонян съобщи, че в деня, когато германският канцлер Олаф Шолц заяви, че НАТО не участва и няма да участва в украинския конфликт, висши германски офицери са записани как обсъждат подготвяна от Германия атака срещу Кримския мост, така че да няма последствия за германските власти. Симонян се позова на аудиозапис и по-късно публикува стенограма на разговора. От него се разбира, че германските офицерите са обсъдили унищожаването на Кримския мост с няколко десетки крилати ракети „Таурус“, както и подробности от подготовката на атаката.

Високопоставени офицери от Бундесвера са обсъдили подготвяна от Германия атака на Кримския мост с френски и немски крилати ракети „Таурус“, става ясно от стенограмата на разговора, публикувана от главния редактор на телевизионния канал RT Маргарита Симонян. Според Симонян 40-минутният разговор се е състоял на 19 февруари между инспектора на германските военновъздушни сили Инго Герхарц, ръководителя на отдела за операции и учения Франк Грефе и служители на въздушния оперативен център на космическото командване, чиито фамилии са Фенске и Фростед.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Германия е под еврейски контрол. Всяка година в Германия се заселват около 10’000 чифутски навлеци, пристигащи от Изсраел/Israhell.

    Слава Богу, че еврейските демони са тъпи и дефектни по рождение. Чифутите освен да правят зло – друго не умеят (текст от Библията). Тяхната сила се крие в измамата и корупцията – подкупват политиците.

    Освен това чифутските сатанисти са овладели с измама, подкупи, насилие, шантаж и терор – медиите, пропагандата, правителствата, националните банки, SWIFT, образованието, съдилищата, повечето национални институции, корпорациите и т.н.

    На този престъпен фундамент хазарските демони създадоха световната си империя – криминален синдикат. Но това е колос на глинени крака, който пред очите започва да се сгромолясва.

    Добрата новина е, че главните чифути започнаха да дават фира. Скоро пукна „лорда“ на еврейските сатанисти – Джейкъб Ротшилд, и сега Ротшилдовата империя се тресе от раздори и други катаклизми. Например швейцарския клон на империята е овладян от жена, която не е еврейка, след подозрителната смърт на съпругът й Бенджамин Ротшилд (57 г.). Бенджамин Ротшилд още преживе беше оставил управлението на швейцарския клон в ръцете на нееврейската си жена.

    Другият главен еврейски сатанист на Хазарската мафия – демона Дейвид Рокфелер, пукна през 2017. Все радостни новини напоследък.

  2. Евала, човече, ако тук имаше знак за оценка ( + ) или ( – ) щях да ти пиша 1 000 000 +!

    • Благодаря.
      Борбата за умовете на хората между доброто и злото продължава.
      Важното е, че има светлина в тунела.

  3. Аргон- чест и почитания!
    Благодаря ти, смел братко!
    Пази се.
    Бог да те пази!
    Светлината ще победи!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *