Русия: „Пфайзер“ и „Модерна“ участват в Забранени Военно-Биологични Експерименти на САЩ в Украйна (С ВИДЕО)

Руското министерство на отбраната разполага с информация и документи за крйно нехуманни експерименти на Пентагона, извършени върху украински граждани в психиатрична болница край Харков. Това съобщи началникът на войските за радиационна, химическа и биологична защита на руската армия Игор Кирилов на специална пресконференцеия, цитиран от агенция ТАСС.

Игор Кирилов

„Получихме нова информация с документи, разкриващи подробности за нечовешките експерименти на Пентагона над украински граждани в психиатричната болница №1 (село Стрелче, Харковска област). Тези експерименти са довели до смъртта на  стотици от тестваните. Основната категория експериментални субекти е била група пациенти от мъжки пол на възраст 40-60 години с висока степен на физическо изтощение“, уточни Кирилов.

„Украйна е превърната в тренировъчен полигон на Запада за разработване на компоненти за биологични оръжия и опасно за здравето и живота тестване на нови образци на фармацевтични продукти“, казва още Кирилов и добавя, че „…САЩ се опитаха да скрият участието си в биологични експерименти върху пациенти в психиатрична болница в Украйна“.

Игор Кирилов каза още, че фалшивите пари, разпространени през 2020 г. в ЛНР, са били заразени с щам туберкулоза, устойчив на противотуберкулозни лекарства. Целта е била да унищожат населението на Луганската народна република.

„Събирането на биоматериали от украинци, извършено от епидемиолози от Института на Бундесвера потвърждава военния фокус на изследванията в Украйна. Информацията, с която разполага руското министерство на отбраната, потвърждава изпълнението на американската офанзивна военно-биологична програма в Украйна. Идеолозите на военно-биологичните дейности на САЩ в Украйна са някои от лидерите на Демократическата партия“, допълни още военният началник.

Според документите, с които разполага Кирилов, „Пфайзер“, „Модерна“,“Мерк“ и други фармацевтични компании участват активно във военни биологични дейности на САЩ в Украйна.

„Военно-биологични проекти на територията на Украйна, освен от САЩ, се изпълняват и от Германия и Полша. Специалисти от САЩ тестват нови лекарства в Украйна, за да заобиколят международните стандарти за безопасност, за да намалят разходите по изследванията си, а украинските правителствени агенции участват в крайно нехуманните военно-биологични дейности в страната, довели до смъртта на хиляди хора, заедно с изпълнители от Пентагона“, твърди още Игор Кирилов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/X9IXYHTg_FU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А модерна и пфайзер са и главните производители на боклуците и отровите с които бяха набодени българите ,които вече имат късните им действия !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *