Русия показа НАЙ-МОЩНОТО и опасно оръжие на планетата (2022)

Това оръжие удря от космоса, лети около планетата с хиперзвукова скорост и удря от много на брой и напълно неочаквани посоки със снаряди, чиято траектория на движение не може да бъде предвидена.

Тази космическа ракетна система е с височината на 14-етажна сграда и тежи 200 тона. Името й е „Сармат“ и към днешна дата е най-мощният модел на въоръжение в света, първото МБИ 5-то поколение.

Командването на РСН нарича „Сармат“ фундамент на руските стратегически ядрени сили за следващия половин век. Защото ракетата може да достигне всяка точка на земното кълбо за минути без възможност да бъде спряна от каквато и да е съществуваща отбрана.

Точните характеристики на ракетата, дори точната й дължина, са засекретени. До момента широката общественост е виждала само кадри от изпитателните изстрелвания на супероръжието. А в единственото си интервю до момента генералния конструктор на ракетата и командирът на РВСН на Русия са споменавали, че познатата ни ракета с течно гориво „Синева“, която е на въоръжение в руските ядрени подводници, е базирана на иновативната технология на „Сармата“.

Синева е с тегло от 200 тона, от които: 180 тона са гориво, 10 тона – тегло на бойната единица и 10 тона – тегло на самата ракета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Аз си мислех, че ракетите се движат по траектория, а се оказа че се движели по директория. Благодарим Ви „журналисти“.

  2. Геноцидът спрямо колониите е основна евроатлантическа ценност! Как може да не го приемате?!
    Когато голяма част от населението се сети, че е колониален роб и се превърне в народ, може да говорим, че има шанс за спасението на България!

  3. …престанете с това дрънкане на оръжие,което сее смърт и разрушения…похвалете Русия с нещо градивно и хуманно,което е направила.Войнолюбци без съвест и морал…това сте вие комунистите..

    • Градивно и нормално можеш да правиш и има смисъл да правиш ако имаш надеждно оръжие за да се защитиш от хищниците, които градивно и нормално не могат. Те могат само да ограбват това което други са направили градивно и нормално, като им носят демокрация.

  4. Е американци ако ви държи нападайте Русия. Санкциите ви само разсмяха Русия а и ги очакваха защото знаеха какви последици ще има за вас. Русия просто срина и САЩ и НАТО и ЕС.

  5. Дано скоро се оттървем от любовта на нашите „братя“ отвъд океана.

  6. Отърване от брадарите няма да има,за тях БГ е само територия, удобна за войната срещу Русия. Вече ни зарадваха с техни Ф-35, които си кацат у нас като у дома си, за да ни пазят от Русия.Продадена територия,на която оскотялото население е последната грижа на брадърите.При това населението е натискано да се „депутинизира“ Кретенизмът у нас прие национални мащаби.Пресата, свободната и демократична преса, не спира с подканите да намразим Русия, да се измъкнем от руското влияние и да прегърнем краката на английската кралица и на стареца Байдън за да бъдем щастливи. Такова пропадане в 21 век е пословично.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *