Не позволявайте западните фашисти да ни зомбират и превърнат в пушечно месо за Украйна-2

Произвеждахме ли ние българите храни за 80 млн. души (хляб, млека, сирена, месо, плодове и зеленчуци и пр.)? Да, при това много качествени, достатъчни за нас и за огромен износ към Източна Европа и СССР.

Произвеждахме ли компютри? Да, в зората на този отрасъл бяхме третата страна в Европа, която направи свой компютър. По същото време бяхме и трети в света по производство на електроника. Бяхме ли космическа сстрана и произвеждахме ли храни за космоса? Бяхме сред първите 10 космически страни и първи производители на космическа храна по специална българска технология.

Произвеждахме ли всякакви метали? Да, и те бяха основа на нашето родно машиностроене, корабостроене, строителство.

Произвеждахме ли оръжие? Да, най-различно, особено стрелково и армията ни бе обучена, оборудвана, а оръжейният ни експорт към половината свят пълнеше хазната ни с валута.

Произвеждахме ли машини – стругове, кари и др.? Да, бяхме най-големият производител в света на електрокари, мотокари, компютъризирани стругове и пр..

Произвеждахме ли химически торове? Да, за нашите нужди и за експорт по цял свят. А селското ни стопанство бе пример за целия Източен блок и цяла Европа. Заради това го съсипаха (особено гърците, които ни евроинтегрираха).

Произвеждахме ли смески за нуждите на селското стопанство? Да, и животновъдството ни се развиваше интензивно и пълнеше родния и чуждите пазари с месо и експорт, а по експорта на овче месо бяхме европейски лидери.

Построихме ли почивни станции и пионерски лагери, където почивката беше 20 дена за смешна цена от 25-30 лв., а самолетният билет отиване и връщане до морето струваше – 25 лева.

Живеехме ли всички с кредити? Да, но кредитите бяха безлихвени и се ползваха за купуване на жилища и коли, а взаимоспомогателни каси имаше във всяко предприятие.

Имаше ли достатъчно училища и детски градини? Да, някъде се учеше на две смени, но на училище и градина ходеха всички деца, без изключение… и не бяхме функционално неграмотни, агресивни, не пиехме и не пушехме, а наркотици въобще нямаше.

Имаше ли дефици? Да чакахме за коли, апартаменти, портокали, мандарини и банани. Трябваше да си купим долари от черния пазар, за да си купим с тях от Кореком маркови дънки и Тоблерон. Но сега тези блещукащи стъклени мъниста за аборигени, ни се виждат смешни и безсмислени, защото тогава имахме отопление и не гасяхме лампите,, не пестяхме от отоплението на жилищата си от страх, че няма да можем да си платим сметките.

Прочетете новите учебници по българска история на декомунизаторите-фашисти, в които периодът от 1944 до 1989 е описан като черно, зловещо време, и ще ви стане ясно каква е глобалната цел. Не позволявайте на западните фашисти да я реализират. Помнете нашата истинска българска история и я разказвайте на децата и внуците си.

Не позволявайте западните ни колонизатори да ни зомбират до украинска степен и да ни превърнат в пушечно месо за поредния си русофобски проект „Украина-2“. Вашингтон и Брюксел полагат много усилия за това. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. Не позволявайте е лесно казано, но за съжаление всеки сам нищо не може да направи и това е известно, от времената на пещерно обитание. Пропагандата не я реват от мегафони, не те бият, за да я признаеш, тя влиза нежно и то от най-слабото място. Детските тв канали са първата линия, заедно с приложенията на телефона за детски забавления, а ВИНОВНИКЪТ е винаги родител, който търси почивка от тази дейност. После идват социалните мрежи и Архисатаната-собственият телефон, обикновено купен за демонстрация на благополучие или за да не сме по-зле от другите. Кутията на Пандора е отворена и „спомените на дъртите“ звучат като една от приказките, а в учебниците пише друго. Старите учители, които все още се съпротивяват на лъжата, пред пенсия може да се окажат в някое диво село и съдържанието на учебника ще е последният им проблем, защото не знаят езика на команчите, а малките опулени дяволчета не искат да учат техния. Статията е хубава като спомен, но даже по-будните млади мъже и жени ще се усмихнат невярващо, ако някога я прочетат.

  2. В магазините масово се продават долнопробни домати на баснословни цени. Произход Полша. Абсурд. Навремето ние заливахме с домати цяла Европа и необятния Съветски Съюз, а сега внасяме от Полша. На краставичар краставици. Това е равносилно бедуините от Сахара да продават лед на ескимосите от Гренландия или обратното ескимосите на бедуините пясък.

    • Туземците населяващи България сами си го направиха с мижитурстването си. Сега няма от какво да се оплакват.
      Геноцидът спрямо колониите е основна евроатлантическа ценност! Как може да не го приемате?!
      Когато голяма част от населението се сети, че е колониален роб и се превърне в народ, може да говорим, че има шанс за спасението на България!

  3. НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ В КРЪВТА ДУШИТЕ И СЪРЦАТА НИ НОСИМ ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНА ОБИЧ КЪМ БРАТСКА ВОВЕКИ СВЯТА РУСИЯ И НИКОГА СЪС НИКЖГО НЯМА ДА ЗАМЕНИМ РУСКИТЕ НИ БРАТЯ МЕЧТАЕМ СКОРО ДА ГИ ПОСРЕЩНЕМ

  4. Това, което прави за нас Големият брат отвъд океана ще ни донесе нови пандемии и още по-високи цени.Затова да си стоят там и да се грижат за техните си хора, да са си здрави, да имат работа и храна. Нека да са добре, но без нас. Нашата природа си е супер и сами ще си набавим храната. Да не забравят да си приберат и милионите украинци, разпиляни из Европа!

  5. Една много интересна и страшна статия в ПОГЛЕД „САЩ в Украйна: Тактиката за използване на полезни идиоти /ПРЕПОРЪЧВАМЕ!/ Полезни идиоти и у нас в изобилие, стряскащо изобилие.

  6. Необяснима е заблудата на голям процент от българите, че Щатите, Англия, че и другите европейски страни мислят денонощно за нашето благоденствие.Англия е най-пиратската и коварна държава в Европа, която държа стотици години огромни колонии.Щатите,най-бандитската държава,която наследи Англия след ВСВ и силово наложи своята хегемония на света. Та ние полезните и утвърдени идиоти не си даваме,досущ като украинците сметка къде ни водят, при наличие за тотално рухване във всички области и загуба на една трета от населението. Колко високообразовани политици, че и журналисти, за които е непростимо да не познават историята и сегашната геополитическа обстановка да продължават своета упорита подкрепа, своя презрян слугинаж на нашия стратегически господар, и това начело с вербувания ни президент, който всячески се мъчи да се скрие своята продажност от населеието.

  7. Педерасти, сър!
    Американското посолство с призив да празнуваме месеца на гейовете и лесбийките

    Американското посолство с призив да празнуваме месеца на гейовете и лесбийките
    Американското посолство с призив да празнуваме месеца на гейовете и лесбийките
    Автор: Гласове 31 Май 2022 2080 53
    U.S. Embassy Sofia:

    Правата на #LGBTQI+ хората са човешки права! Вярваме, че способността да упражняваме човешките си права никога не трябва да бъде ограничавана въз основа на сексуална ориентация, полова идентичност, себеизразяване или полови характеристики. През юни отпразнувайте заедно с нас Месеца на Pride! #ГордиДаБъдем #SofiaPride

    #LGBTQI+ rights are human rights! We believe that a person’s ability to exercise their human rights should never be limited based on their sexual orientation, gender identity, expression, or sex characteristics. During June, celebrate Pride Month together with us!

    #ГордиДаБъдем #SofiaPride

    „София прайд“ отбелязва 15-а годишнина с множество събития и подкрепа за „Киев прайд“

    Тази година „София прайд“ ще отбележи своята 15-а годишнина под мотото „Горди да бъдем“ с разнообразни събития, които ще започнат още от 8 юни и ще продължат до деня на традиционното шествие, което ще се проведе на 18 юни

  8. Валентин Вацев беше преди време изключително точен. Русия ще спечели на фронта, но ще загуби медийната война.Тази война е загубена в цяла Европа,вижда се и у нас. Щатите безпрепятствено налагат навсякъде своите норми на манипулация,пръскат луди пари. Ние у нас нямаме представа как се манипулират западните общества, в каква степен се отравя мозъка на редовия човек и как Путин и Русия се представят като най-голямото зло, което се изправя срещу западната демокрация, срещу установения в света американски диктат. какво от това, че Пол Грек Роберт признава масовата им манипулация.У нас се прави сега същото и резултатът е отвратителен. Утре Радев и Кирчо ще обещаят на Макрон, че сме съгласни с диктата на САЩ за Македония.Вкарват ни експресно и в еврозоната, като че ли тя ни е най-голямата нужда.Така е с африканските колонии от години.

  9. Колев, не се притеснявай нито за това, че предателите Петков и Радев, чрез Макрон, ща осигурят пистата за С. Македония към ЕС, нито за това, че експресно ще ни вкарат в еврозоната. Нашата история е доказала, че където сме ние, там е упадъкът и изчезването, а ние си оставаме. Така че горе главата.

  10. По свидетелства на висши функционери от времето на Живков,които съм срещал в публикувани разговори с тях в пресата,селскота ни стопанство е унищожено по искане на Франция,а металообработващата промишленост и машинопроизводството – на Германия.И още колко чужди мераци сме удовлетворили:напр. ДПС по молба /заповед/ на САЩ,Великобритания и Турция;продажбата на земя – на САЩ,Турция /внимание/ Израел.И така нататък,и така нататък ….

  11. В магазините на Прага се появиха табели : „За украинци входа е забранен“ !

    . и за кучетата !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *