Румен Радев: Преходът Започна с Мутрите и ще Приключи скоро с Изхвърлянето им от Властта! Оставка! (С ВИДЕО)

ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ В СПЕЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ ДО НАЦИЯТА: ПРОТЕСТИ ДО КРАЙ И ОСТАВКА! ПРЕХОДЪТ ЗАПОЧНА С МУТРИТЕ И ЩЕ ПРИКЛЮЧИ СКОРО С ИЗХВЪРЛЯНЕТО ИМ ОТ ВЛАСТТА! ОСТАВКА

„Преходът започна с мутрите и ще приключи с изхвърлянето им от властта“, заяви преди минути президентът Румен Радев в обръщение към народа от „Дондуков“ 2. „Рестартирането на политическия процес и възстановяването на справедливостта в страната минават през незабавна оставка на това правителство и главния Му прокурор, последвани от честни избори“, заяви още президентът. „Вече една седмица хиляди българи са по площадите с искане за оставка на правителството и главният прокурор. Протестът е общонационален. Младото поколение ни изпълва с гордост и ни върна куража“, каза още Радев. (Цялото обръщение Виж във Видеото по-долу).

По-рано днес се разбра, че Бойко Борисов е обсъдил с Шайката си няколко варианта за изход от политическата криза след многохилядните протести с искания за оставката на правителството Му и на главния Му прокурор Иван Гешев. Всички варианти изключват Борисов да е министър-председател, но и нито един от тях не включва партия ГЕРБ да сдаде управленския си мандат. Хитро, подло и коварно… или пък страхливо! Знаят си, че паднат ли от власт, ги чакат Затвор или бягство + изгнание в чужбина.

Още акценти от обръщението на президента Радев:

Налице е общонационален консенсус „Антимафия“!

Протестът е всенароден! Младото поколение ни изпълва с гордост и със смелостта и дръзновението си върна надеждата на народа  ни, че може да се освободи от мафията и да заживее нормално.

Тази всенародна протестна мобилизация, която наблюдаваме, е огромен исторически капитал, достижение и притежание на целия български народ.

Това, което става днес по улиците е достояние на всички български граждани.

Мафията се храни от страха и апатията на народа.

Днес нашата борба за справедливост е в ръцете на хората от протеста. Това е нашата кауза.

Оскърбителната теза на властта, че протестиращите са платени, издава арогантност, зле прикрит страх и опит за всяване на разкол.

Никога народът ни не е бил по единен в смелостта си, никога не е бил по-зрял в стремежа си безнасилствено да си върне държавата.

Не бива да допускаме енергията за промяна да бъде разпилявана, да се противопоставим на онези, които се опитват да внасят разединение в редиците ни.

10-годишният мафиотско- олигархичен модел на управление на държавата е обречен и минава през оставката на премиера и главния прокурор!

Преходът започна с мутрите и ще приключи с изхвърлянето им от властта! От нас! Оставка!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/bZyGrRmaw-w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *