Рени съвсем Изнагля: Преслава не може да пее! Ето отговора на Емануела! Виж Тук:

Рени ядосанаПоследните дни във ВИП Брадър преди финала скараха и фолкпевиците.

Емануела нарече Рени „тъпа“. И то не защото не можа да отговори на въпросите по история, не защото изкара Кольо Фичето – революционер и будител, а Вальо – носител на нобелова награда, а защото на всеослушание заяви, че в момента имало криза в жанра, нямало добри певици и дори прехвалената Преслава не можела да пее.

„Не съжалявам, че й казах, че е тъпа, защото  наистина е такава. Обижда собствения си бранш, в който работи и от който цяло десетилетие си е изкарвала хляба, обижда и колежките си. Как е възможно да заяви тук , че Преслава не може да пее, като тя е певицата с най-добрия глас между нас, с най-многобройната публика и най-много фенове? На Рени аз също съм й трън в очите! Постоянно говори за моите участия, брои ги и ме одумва зад гърба ми, докато в същото време нейните се броят на пръсти“, избухна Емануела. Да плюеш там, откъдето си вадиш хляба е някак нехигиенично.

reni_emanuela

„Преслава е много красива наистина пее добре, а ти си магнит за мъжете. Рени ви одумва не толкова професионално, колкото по женски, защото явно не понася жени, които мъжете харесват повече от нея.  Просто ревнува. Освен това е елементарна и изключително й личи“, намеси се Миглена. За два месеца тук не изпъкна с нищо. Крие се като мишка, слива се с тапетите и пълзи към финала.

„И се нагажда – допълни я Емануела. Присламчи се към групата на интелектуалците, яде с тях тяхната награда, умилква им се… Ако имаш малко чест, като си изгубил една игра, остани при тези, с които си я изгубил.

А Рани, не стига, че ни закопа, а след това най-нагло си „пусна пердето“ и отиде при спечелилите.

Не можеш да оплюваш хората наред, а после да искаш да работят с теб, не бих застанала на една сцена с нея, добави Емануела.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *