ЗЛОВЕЩО! ОТПЕЧАТЪЦИ ОТ ТРУПОВЕ се взимат по заповед на Москов! Болни Вият, Стенат и Припадат, покосени от Реформата на д-р Менгеле! Виж Тук:

Трети ден болни вият, стенат и припадат, защото д-р Москов реши да приложи твърдо системата за пръстовите отпечатъци.

Вчера в Бургас системата засече и нуждаещите се от спешни медицински грижи не можеха да влязат в МБАЛ, за да ги лекуват, а здравите пък не можеха да бъдат изписани. Причината е в задължителното въвеждане на пръстов отпечатък при влизане и излизане от всяко болнично заведение в страната.

moskov_mengele

От Здравната каса издаваха една след друга противоречащи си заповеди и така цял ден здравите останаха заложници в отделенията, а болните не можеха да се доберат до леглата си. Някои припадаха, други се превиваха по столовете в чакалнята, а паникьосани роднини не знаеха какво да правят.

В столичния онкодиспансер тази сутрин имаше 100 пациенти – едните чакаха да влязат за лечение, а другите – изписани, да си отиват. Лудницата стана пълна! Разярени роднини започнаха да звънят по телевизии и вестници – оказа се, че на третия ден от работата системата блокирала.

До отстраняването на повредата хората ще бъдат приемани с лични карти.

А днес се очаквало да оправят софтуера, понеже запецнал.

moskov_borisov

Като че ли самата система показа среден пръст на д-р Москов. С упоритостта на булдог корумпирания Москов реши да бори корупцията в болниците. И вместо да си гледа далаверата с ваксините, той като същий стожер на евроатлантизма реши да се развихми още по-нашироко, като накара хиляди хора в цяла България да се гърчат пред кабинетите за прием и да припадат на дълги опашки.

Досега също беше достатъчно трудно и тегаво да влезеш в болница заради камарите документация и многото гишета, които трябва да се минат. Мила родна болнична картинка: Болните лежат по пейките и се стискат да не предадат Богу дух, докато роднините им търчат от гише на гише, да ги регистрират и да платят.

Сега обаче, когато се налага самият болен да бъде заведен, затътрен или завлечен до гишето, за да даде отпечатък, вместо да клюма на пейката или в инвалидния стол, работата се закучи!!!

Тръгна слух, че крият смъртен случай на пациент, който не издържал на чакането и се възнесъл в един по-справедлив свят.

Явно слухът е верен, щом днес отмениха системата с отпечатъците и се върнаха на стария начин.

otpechatutsi

Засрамете се, министър Москов!

Писна ни от вашите реформи!

Реформи, които целят единствено да ни довършат!

Лекарствата поскъпнаха – мълчим.

Броят на талоните за специалисти бе ограничен – пак мълчим.

Клиничните пътеки станаха по-къси и здрав или болен… те изписват като куче, да си умираш вкъщи. Отново мълчим!

Изкарахте инвалидите симуланти и им спряхте пенсиите, но те също мълчат.

Сега остава да започнат да взимат отпечатъци и от труповете, които се търкалят в приемното отделение, така и нестигнали до клинична помощ.

Като последно доказателство пред Москов, че не симулират и не източват безпричинно скъпоценната здравна каса.

Труповете и без това са млъкнали завинаги!

В концлагер ли се превърнахме, министър Москов?

Чия заповед изпълнявате, та редуцирате българското население още на входа на болниците?

И не се ли сещате, че вашите господари печелят от болните, не от умрелите?

Или целта е друга? Няма болен – няма проблем.

А парите от здравната каса ще си ги раздадете като бонуси!

В по-изродска държава с по-изродски управници едва ли някой живее.

Защото в България въпросът е още по-зловещ: Дали ще оживеем?! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Всички стенат, вият и се гърчат от супер идиотските ви статии и невероятно едноклетъчните ви драскачи! Малоумницииииииии!

  2. Анализ на “Булг-стратфор”

    Приятели,

    Ще изложа тезата си… Защо бялата мафия е в паника…
    (медицинските сестри не участват в грабежа…)

    Ако от цялата си реформа, М-р д-р Москов, въведе само Електронния (пръстовия идентификатор), ще ни спести ЕДИН МИЛИАРД от здравните вноски…, който сега краде от нас “Бялата” мафия за неизвършени здравни дейности… и ще му издигнем паметник насред София…!!!

    Здравеопазването е твърде сложно и отговорно, ЗА ДА СЕ РЪКОВОДИ САМО ОТ ЛЕКАРИ…! Ежегодно се харча безконтролна по 4 милиарда лева…!!!

    Преди всичко, на принципа – “УВАЖЕНИЕ ВСЕКИМУ, ИЗКЛЮЧЕНИЕ НИКОМУ”, останало ТРЯБВА да се въведат:
    – Национална здравна карта.
    – Личните ни карти да са и Лични здравноосигурителни карти с биометрични данни (включително пръстови отпечатъци) , с натрупване на “здравни лихвоточки” и едновременно Здравни досиета, съдържащи цялата ни медицинска и фармакологична информация…!!!
    (Лихвоточките да са пропорционални на направените вноски с натрупване и олихвени с ОЛП на БНБ, с приспадане за предоставените здравни и фармацевтични услуги, водена през целия живот…, като “здравни лихвоточки”, при нужда приживе да могат да се прехвърлят на роднини… и 50% се да се наследяват…, а 50% да са за здравна солидарност…!!!)

    Едва след това:
    1. Реално остойностени медицинските услуги от “Комисия по здравно остойностяване”, към Министерството на здравеопазването.
    2. НЗОК да възвърне обществените си функции… и има управление на две нива – Да се управлява от мениджър избран и назначен от “Контролен обществен здравен съвет”.
    2.1. Членовете на Контролния обществен здравен съвет да се избира с мандат от 3 години от “Национален съвет на национално представителни Пациентските Организации” (НСНПО), които да се избират с 4 годишен мандат и се управлява от 21 членен Национален съвет на (НСНПО). Общ бюджет 10 милиона лева платени от НЗОК.
    2.2. Здравните самоосигуровки да бъдат надградени с Втори стълб от “Задължителни здравни застраховки на работодателите” (За трайно безработните – “Областни социални здравни застраховки” удържани от социалните помощи, а за пенсионерите – “Обща здравна пенсионна застраховка” от Пенсионните вноски.).
    2.3. Дължавата да внася, от социалните помощи, процента Здравни самоосигуровки на “социално слабите”.
    3. Законов регламент за саморегулация на съсловните лекарски организации, които да имат консултативен глас в МЗ.
    4. Отново да заработят националните медицински институти, за сметка на държавният бюджет.
    5. Либерализация в здравеопазването,
    5.1. Пълно разделяне на държавните и общинските от частните болници.
    5.2. Лекарите да работят само в един вид болници – държавните и общинските или в частните.
    5.3. Министерството да регулира и контролира, а не да администрира, здравеопазването.

    Всичко друго е от Лукаваго и Златният телец…
    .

  3. Искам да попитам – в колко страни се взимат пръстови отпечатъци от болните и това законно ли е?
    И още! Няма ли друг начин за контрол? И какво правим с мангустите, които ще си дадат отпечатъка, но не са здравно осигурени?

    • Те отпечатъците на мангустите могат да ги взимат направо от полицията.
      Лъжата обаче е в изписването на скъпи ликарства и неизвършени манипулации. Това кой ще го докаже?

  4. Единствената ви вярна статия! Москов е истински галактически урод!!!

  5. Нагли до безобразие по една единствена причина – тотална безнаказаност! Благодарение на всички нас! Ако макар и веднъж бяха яли големия бой, нямаше да е точно така!

  6. Това е най-голямото безумие,което е сътворил този….нямам думи да го нарека.Прилагане на беззаконието на практика!Наблюдавах процеса в няколко лечебни заведения- и за болни и за служители -истинско мъчение.Пред мен припадна пациентка при изписване.По този начин не се спира източването на касата.Не че няма злоупотреби,но много е малък процента на злоупотребите и изтичането на средствата от надписване спрямо източването по законните пътища- лекарства, неправилно остойностяване на пътеките, вписване в документацията на пациент диагноза по пътека с по-голяма стойност на заплащане, отколкото е действителната диягноза.съотношението е 1 към 20в полза на законното източване. Това,с което сега промиват мозъците на хората, че по този начин ще спрат източването е прах в очите на вярващите. Та стойността на този продукт по всяка вероятност е много по-скъп от това, което ще се спести.А при стоматолозите как ще постъпят- отпечатък от зъбите ли ще вземат???

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *