Ренета Инджова с РАЗБИВАЩ Коментар: Ясно е – Територията се ПРОЧИСТВА от Население!

„Извънредните ситуации подобни на тази с умъртвяването на животни в няколко села в Южна България показва, че има огромна пропаст между държавата и хората, а голямото разстояние между управляващи и население не е от скоро“. Това е мнението на бившия служебен премиер на България Ренета Инджова.

Тя допълни, че хора като баба Дора, която брани животните си, изразяват гнева на цялото население, който идва от бездействието на институциите. „У населението остана впечатлението, че едни еничари ходят из страната и убиват поголовно животни, даже някои дегизирани като ветеринари“, каза Ренета Инджова в студиото на „България сутрин“.

Тя беше категорична, че няма как да съществува рационален смисъл за цялата тази акция, въпреки опитите да се предаде такъв. Бившият служебен премиер настоя, че причина за това е, че институции не съществуват.

Европейските правила за действие в подобни ситуации също не успяха да успокоят животновъдите. Шест месеца бяха у нас, а така и не се поитересуваха от българските проблеми. Европейският съюз се интересува до толкова, че да има удобно правителство в конкретната държава и дотам.

„Икономическите последствия от този погром върху животновъдството ще бъдат необозрими“, предупреди Инджова. По думите ѝна тази територия се развиват множество и все пагубни схеми.

„Територията се прочиства от население. Ясно е, че тя е като експериментално поле за унищожение“, каза Инджова пред Bulgaria ON AIR.

Източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

    • Че какво ти е виновна пък на теб Ренета Инджова?!? Тя беше назначен от парламента служебен министър-председател. И какво й е на нейното време. Тя пое и предаде управлението във време, когато България все още беше държава с всички необходими за това механизми и институции.И защитаваше доколкото може националния си интерес. Не като сега. Ама някои си говорят, колкото да не заспят.

    • Чухлио, как може да кажеш че, пропастта е била една и съща? Явно ти си от новоизлюпените антикомунисти. По онова време, за всяко дете имаше училище, за всеки работоспособен имаше работа, за всеки болен лечение. Сега е точно обратно при „свободата и демокрацията“, която предателите на комунизма подариха на углупелата вследствие на западната пропаганда тълпа.

  1. Писнами от едни и същи актьори ,писнами от един и същи приказки от хиляда и една нощ, писнами от един и същи филми, едно и също всеки ден ,няма спасение това е голата истина…
    ПРИЕМИ.

  2. Ренета Инджова беше добър министър-председател. Тогава София закъса с доставянето на питейна вода и тя реши въпроса много бързо, за разлика от сегашните управляващи, които биха мотали въпроса с месеци и пак нямаше да го решат

  3. Ренета бе сравнително Добър управляващ. По нейно време престъпността спадна.

  4. Всички служители на полиция и жандармерия, както и всички членове на това правителство, в бъдеще ще трябва да минат през Народен Съд, после кой на расстрел, кой в Белене-лагер, а после теи които ще си излежат присъдите, ще бъдат ограничени в своите граждански права. Всички, мутри, бизнесмени и всички участници в уничтожаването на България ще бъдат съдени и ще понесат наказание. Тези, които ще успеят да избягат в чужбина, ще бъдат уничтожавани от агенти на новото ДС в чужбина. Всичко е въпрос на време.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *