Ренета Инджова: ГЕРБ се готвят да Откраднат 25 млрд. евро!

България ще получи от Европа грантове в размер на 25 млрд. евро през следващите 10 години. Разбира се, ГЕРБ се канят да ги оползотворят по единственият познат им начин – като ги откраднат. Това заяви бившият вицепремиер Ренета Инджова в свой коментар.

ЕС очевидно има намерение да продължава да субсидира корумпирани правителства като българското, без да им търси отчетност за „усвоените“ милиарди. Така правеше Брюксел през последните 11 години, откакто васалите му ГЕРБ са на власт в България. По същия безотчетен начин Брйксел финансира и други свои слугински правителства в Европа. В същото време, снимките на Борисов със златото, кюлчетата и пачките на нощното му шкафче, обиколиха Стария континент. Стигна се дори до гласуване на Резолюция за корупцията в България, която беше одобрена от Европарламента, въпреки бойкота на депутатите от ЕНП.

Междувременно, Брюксел най-лицементо се заканва да спре финансирането на Унгария и Полша, защото там, видите ли, нямало върховенство за закона. А какво да кажем за страна, чийто премиер спи с кюлчета злато и пачки от по 500 евро до главата си? Явно за Европа мутро-индивид като Борисов е много по-приемлив вариант, отколкото Орбан, чиито най- тежки провинения са отказът му да приеме мигранти и изготването от Унгария на соросоидните фондации.

Дали обаче сумата, която България ще получи от Европа е действително 25 млрд. евро, както се похвалиха от ГЕРБ – това има нужда от по-подробно разясняване. Механизмът на европейските финансирания винаги е бил такъв, че разпределителят Брюксел да е на доста по- голям плюс от България. Отпускат ти едни суми, после решават  да те санкционират… вследствие на което си прибират обратно част от парите. Така функционира ЕС – парите текат в посока от Изток към Запада, а не обратното. Донорът сме ние, категорична е Ренета Инджова. Разбира се, ако си им слуга и национален предател, тогава глобалистите от ЕС няма да те санкционират. Нашият случай май е точно такъв- щом нямаш проблеми с Европа, значи продаваш страната и народа си. В тоя ред на мисли – България може да получи и пълната сума. Само дето няма да я получи българския народ, а гербаджийския крадлив елит.

Ето един пример по любима тема на Брюксел – замърсяването на въздуха. Как така всяка зима София се нарежда сред градовете с най- мръсен въздух в света, а никога не е била глобявана от ЕС? Осъждана – да, но всичко е приключвало с някакви мижави финансови санкции. Ето така действа механизмът на Брюксел – Борисов може да спи с кюлчета злато до главата и да трови народа си… и това за Брюксел не е проблем. Но, виж, ако Орбан забрани достъпа на мигранти- чуждоверци до страната си – това е тежко, даже чудовищно престъпление.

Спомнете си и правителството на Орешарски. То едва пое властта и Брюксел започна да му спира един след друг еврофондовете- по напълно имагинерни и безумни причини. После се върна на власт вярният им техен кучи син Борисов и… еврофондовете потекоха като с магическа пръчка – отново без причина и по непонятна логика.

Ако режимът на Борисов не беше крепен с парите от Европа, ако България беше оставена сама на себе си, то народът отдавна щеше да се е справил с мафията ГЕРБ, отдавна да ги е затрил заедно с главатаря им от историята си. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ И ВИНАГИ ЩЕ ВИ МРАЗИМ СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

  2. РЕНЕТА ИНДЖОВА И ЖАН ВИДЕНОВ СА НАЙ ОБИЧАНИТЕ ПРЕМИЕРИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

  3. Евала анонимен. Предлагам ти да учредим партия Велика България. Да я обявим за Швейцария на Балканите.Да привържем лева към рублата да проведем нова Соболева акция ,да поискама от брадската Рус да благоволи да направи бази в България. Да поканим икономически съветници наа Мадуро да ни помогнат да възтановим българия. Ротфронт, КПЕСС,БКП вечна дружба Ураа.

    • Личи ти че и ти са на хранилката на герб. Колко се надяваш да намажеш? Не се наядохте. Нямате страх ни от Бога ни от дявола. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ! ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ С ПАРИТЕ НА НАРОДА!

  4. Ха ха. Какъв евросъюз /не му трябва главна буква/, какви 10 г, какви пари,бе хора. Това уродливо оброзувание ЕС е пред разпад, люлеят му се краката отвсякъде.

  5. Ренета, ти забравяш за още един източник. От къде идват парите в ЕС? От членски внос на страните-членки. То ни лежи като тежко бреме на шията ни. Не стига че храним 240 безделници в НС, а отгоре няколко хиляди в ЕС.

  6. Ренета, ти забравяш за още един източник. От къде идват парите в ЕС? От членски внос на страните-членки. То ни лежи като тежко бреме на шията ни. Не стига че храним 240 безделници в НС, а отгоре няколко хиляди в ЕС. Само за базите си у нас НАТО/САЩ ни дължат повече отколкото жалките подаяния от ЕС.

  7. СЛЕДИ ОТ БУРНИТЕ ВЪЛНИ

    Вървяхме тъй по пясъчния бряг
    и ритахме преливните вълни
    Те биеха се в нашите крака
    а ние вървяхме все напред във бяг !

    Бягахме във буйните вълни
    и ритахме игриво като топки
    пръскахме се от играта в боя
    обляни прехласнати в играта…

    А, привечер във тихия покой
    вълничките тихо шумоляха
    плискаха нозете и стъпките след нас
    прикриваха нашия вървеж в ноща …!

    Спомени по Свети Никола
    от бурните вълни със стихове
    спасявал съм души във морето
    а, вълните покриват тези мигове !

    Да се поклоним пред „Свети Никола“
    той спасител е на крушителите по света
    Във слава на спасените души
    и мир на покойните от бурните води !

    Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
    05.12.2020

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *