Корнелия Нинова: Борисов е ОТКРАДНАЛ МИЛИАРДИ от Язовирите! Крие се от Парламента- управлява от джипката чрез фейсбук!

Няма друг премиер в Европа, който да не стъпва в Парламента. На Борисов му е удобно да управлява от джипката и фейса, за да се хвали, а не да спазва Конституцията и да отговаря на неудобните въпроси на по-умни от него хора в Народното събрание. Затова клетата ни държава влезе в поредната криза – с безводието в Бургас. Криза, породена отново от липса на контрол и каквото и да е управление. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след поредния скандал в Парламента, при който БСП-депутатите отново не получиха нито един адекватен отговор от управляващите .

Къде изтича водното богатство на България? Как така след Перник, сега и Бургас е на прага на водна криза. Министър Емил Димитров- Ревизоро дори предрече водни бунтове, тъй като към момента само 45 % от територията на страната ни е обезпечена с вода. Проблемът отново е безстопанственото отношение на управляващите към язовирите. ГЕРБ създадоха ВиК холдинг с капитал 1 млрд. лева. Обявиха, че дават 500 млн. за ремонта на язовирите, а се оказва, че нито един не е бил ремонтиран. Откраднати ли са тези пари? Към момента имаме 700 язовира, които са опасни, а ГЕРБ не правят нищо по въпроса, освен да си делят стотици милиони, които уж са отпуснати за ремонти на водните съоръжения, обями Нинова. В същото време обяснението, което дават за поредната водна криза е, че… тя е по вина на климатичните промени. И пак не отговарят на въпроса къде изчезват отпусканите милиарди за водопреносната система.

Днес ГЕРБ и Патриотите сътворихе поредния скандал в Парламента. Мнозинството отхвърли идеята на БСП ваксинирането срещу Ковид да е доброволно и безплатно. Нещо, в което те ни уверяват на думи, но отказаха да го впишат в новия закон. Очевидно е, че ваксинирането няма да е доброволно и всеки ще си го плаща от джоба. Очевидно е също, че депутатите от мнозинството са само машинки за гласуване, които в случая утвърждават чужда воля, на някой извън България. Очевидно управляващите нямат никакъв план за ваксинирането, но пък вече сключват договори на килограм и ще платят стотици милиони за ваксини. В същото време ГЕРБ мълчат оглушително по въпроса за увеличаването на заплатите на лекарите и медицинските работници. Хвърлянето на милиони за ваксини не може да скрие истината, че здравеопазването ни е в колапс и тотален хаос. То не работи, защото Борисов и хората му го превърнаха в печалбарска схема за отбрани лица. Страната ни тихомълком вече е сключила договори за внасяне на 4 ваксини, зад гърба на депутатите и всички останали институции.

Затова поискахме Борисов да даде отчет в Народното събрание. А Даниела Дариткова оправда отсъствието му от пленарната зала по темата с ваксините, с обяснението, че въпросът не бил в неговата компетенция. А в какво точно е компетентен Борисов, искам да попитам аз. По тази логика той въобще не би следвало да е министър-председател, завърши Корнелия Нинова. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

    • Ако има данни за кражба да го даде на прокурор! Ако не го направи означава, че и Корнелия е съучастник в кражбата!

      • Тошко, мекере герберско, умора нямаш, боклук

  1. ВиК Варна начислява на почти всеки жилищен вход по едни 50-70 кубика вода на общия водомер, неизвестно от къде дошла и после я разпределя пропорционално на разхода на всеки апартамент. Две години вече продължава това безобразие. И комисия викахме, провериха всички водомери, всичко е изправно, но нищо не се промени.При общ разход на входа 200 кубика на месец, 50-70 кубика отгоре са 1/4 от общото потребление. Крадат като за последно, но на хората им писна и някой ще яде голямата сопа.

    • Загуби на вода при ремонти нямате ли, градски чешми нямате ли, В и К ли да плаща тоя разход?

      • Имаме и до сега сме ги имали, но имаме и население което не плаща никаква вода, а пере килими и черги с маркучите в дворовете си. От кой етнос е не се казва.
        И второ – защо са ни тогава тези водомери общи във входа щом ВиК ще ни начислява произволно каквото и колкото си иска. Направо да съобщават на раята какво и колко с изразходили този месец в маалата и колко се пада на нашия вход да платим.
        И трето – още преди доста вече години същото ВиК е взело огромен заем за смяна на цялата остаряла водопроводна мрежа. Мрежата не е сменена, парите са „усвоени“, всички ние плащаме този заем,ще го плащат и внуците ни.По каква логика тогава трябва да плащаме загубите при аварии, които са чести именно поради старите, несменени тръби.Който е усвоил парите от заема той да плаща загубите.

  2. И какво като констатирате, че наш боко не благоволява да се яви в Парламента и ви тегли ежедневно по едни майни на всички?Не му пука хич от вашите приказки на килограм. Оказва се, че в тази държава няма институции и техни служители, които да озаптят един доказано луд човек да спре да краде и да се гаври с цял народ!Значи излиза, че и вие сте с него и нямате никакво желание да го спрете и само лаете без да хапете, госпожо!

  3. Корнелия, що не оставиш на мира този простак. Искаш го в парламента, това е равносилно да вкараш в парламента магаре. Какво ново той може да каже на своя мутренско-шоски жаргон. Попитай председателката на НС, имам предвид жаргона.

  4. СЛЕДИ ОТ БУРНИТЕ ВЪЛНИ

    Вървяхме тъй по пясъчния бряг
    и ритахме преливните вълни
    Те биеха се в нашите крака
    а ние вървяхме все напред във бяг !

    Бягахме във буйните вълни
    и ритахме игриво като топки
    пръскахме се от играта в боя
    обляни прехласнати в играта…

    А, привечер във тихия покой
    вълничките тихо шумоляха
    плискаха нозете и стъпките след нас
    прикриваха нашия вървеж в ноща …!

    Спомени по Свети Никола
    от бурните вълни със стихове
    спасявал съм души във морето
    а, вълните покриват тези мигове !

    Да се поклоним пред „Свети Никола“
    той спасител е на крушителите по света
    Във слава на спасените души
    и мир на покойните от бурните води !

    Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
    05.12.2020

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *