Рекорд! Асен Блатечки нон стоп осем часа прави любов с фенка

асенЦели осем часа и пет минути. Това е личният рекорд на Асен Блатечки в леглото, похвали се самият той.

Разбира се това не се е случило вчера, или онзи ден, а преди доста години. Признанието актьорът направил в предване на Диана Любенова, което също било излъчено преди доста години. За съжаление липсва запис, а на някого изявлеието му в Ютуб се видяло преекспонирано и самомнително и го изтрил.

Историята е следната. Асен бил приклещен от фенка, след участие в голям град в България. Обикновено той избягвал такива срещи, но момичето било много напористо, после в леглото се оказало много страстно и изобретателно. Малката владеела такива номера и трикове, толкова истински му се отдавала, че той забравил за времето и се отдал изцяло на удоволствието.

Бил истински изненадан, когато си погледнал часовника след края на интимната сгляда. Били изминали точно осем часа и пет минути. Той бил горд с постижението си, но и леко притеснен. Решил, че ако задълбочи нещата с момичето, ще капне физически, затова не й дал телефонния си номер и нещата приключили само с една среща.

Колкото до ръкоделието и ръкоблудството, което било тема на предаването, той нямал мнение, понеже не му се налагало да прави подобни неща. Още от ученическите години имало достатъчно мераклийки да го облекчат по друг естествен начин.

За истинноста на интервюто свидетелства и Диана Любенова, която е доста учудена, че то не се пази в архива на телевизията.

Сега съм стар и не правя такива рекорди, твърди актьорът, който има две жени и скоро чака бебе от втората.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *